Sisälasiseinät

Sisälasiseinät ovat yleensä – m korkeita, ja niissä on liuku- ja saranaovia. Lasit ovat yleensä karkaistuja tai laminoituja . Sisälasiseinät ja tuulikaapit valmistamme alumiinista, teräksestä tai ruostumattomasta teräksestä mittatilauksena, myös paloluokiteltuna.

Imera Oy:n toiminta perustuu asiakkaidemme tarpeisiin, tavoitteenamme on ratkaista kaikki teräs-, alumiini- ja RST-rakenteiden haasteet. Nordea Suomi, Aleksi 1 Lahti, Sisälasiseinät ja sisäovet. Joutsan koulukeskus, C-Talo, Joutsa, Ulko- ja sisäovet, ulkolasiseinät.


Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita ja palveluita aiheesta sisälasiseinä.

Kiasma: Kaikki lasitukset; Helsingin Oikeustalo: Sisälasiseiniä; Kauppakeskus IdeaPark: Shopfront lasiseinät ja lasikaiteet; Kauppakeskus Sello: . Viikin Ympäristötalo (Lemminkäinen) – sisälasiseinät, Helsinki. Kuntolan koulu (YIT) – koulukalusteet, sisälasiseinät, ikkunapenkit, Järvenpää. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta.


Kaiteet, metallikaiteet, sisälasiseinät, Forssan Teräsrakenne Oy, Forssa. Toteutimme Cargotec Oy:n pääkonttoriin Tampereelle alumiinilasijulkisivut, sisälasiseinät, alumiiniulko-ovet, liukutaitto-oven ja teräslasiovet. Toimitukseen sisältyi sisälasiseinät, palolasiovet ja -seinät, alakatot, julkisivulasitukset ja -eristykset sekä erilaisia . Puun ja lasin yhdistelmä on yksi suosituimmista väliseinien materiaaleista. Eikä ihme, sillä yhdistelmällä saa helposti tilaan kuin tilaan .

Tämä hankintailmoitus koskee julkisivu- ja sisälasiseiniä sekä metalli- ja lasiovia asennettuina. Metalliovet ja -ikkunat, sisälasiseinät ja -kaiteet. Valmistamme myös alumiinirakenteisia sisäseiniä. Ne sopivat niin kotiin, kuin myös julkisiin laitoksiin, kouluihin, teollisuustiloihin ja . Julkisivun lasiseinät, ulko-ikkunat ja ulko-ovet.


Julkisivujärjestelmiin voidaan liittää LKsarjan ovia ja ikkunoita. Käyntiovet; Sormisuojaovet; Käsi- ja konekäyttöiset liukuovet; Tuulikaapit; Sisälasiseinät . Näyttävissä ja tyylikkäissä lasiseinissä ja lasiovissa ei ole lainkaan puurakenteita, ja niihin asennettavat helat ovat yleensä kromattuja. Metalli-ikkunat ja metallilasiseinät ovineen; Kouvolan kauppakeskus Manski Julkisivurakenteet ja sisälasiseinät; Tähteenkadun koulu.


Umpinainenrakenne joko alumiinilevy tai puupaneli; Sisäovet katkaisematon rakenne; Lasitus turvalasilla; Sisälasiseinät katkaisematon rakenne . Kauppakeskus Akseli, Mikkeli, ulkopuolen lasitukset, sisälasiseinien teräsrunkorakenteet ja lasitukset, hissitornin lasitus . Alumia-seinäjärjestelmä on ratkaisu ilmeikkään, viihtyisän ja käytännöllisen työympäristön toteuttamiseen. Ehycon Oy:n tuotteisiin kuuluvat liiketilojen sisälasiseinät ja oviautomatiikka. Toimituksissa pyritään mahdollisimman kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin. Lämpöeristämätön alumiininen ovi-ja ikkunajärjestelmä. Tämä aiheuttaa kasvupaineita rakennusten kerroskorkeuksille.


Puurunkoiset tehdasvalmiit SG-liimatut sisälasiseinät - 12msekä hissikuilun SG-liimatut lasiseinät 5m2. Paluu teollisuusrakennusten referensseihin. Sisälasiseinät toteutettiin täysin tehdasvalmiina SG-liimattuna elementti- rakenteena, joissa pintarakenteena oli osin Valonor AL-levytykset.


Päätuotteitamme ovat: – Alumiini-ikkunat, alumiiniovet, savunpoistoluukut, tuulikaapit, lasikatokset. Sisälasiseinät, siirtolasiseinät, palolasiseinät.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia