Lattiakaivon asennus video

Videossa näytetään kuinka asennetaan itseliimautuva Kiilto Kaivolaippa lattiakaivon kohdalle. Vieser One on uuden sukupolven lattiakaivo, joka on mietitty loppuun saakka niin asentajan kuin. Videossa näytetään itseliimautuvan Kiilto Kaivolapian asennus sekä putkiläpiviennin vedeneristäminen 2.

Työohjevideot: lattiakaivon asentaminen. Lattiakaivon, irrotettava vesilukko, asennus laattalattialle. Kaivon ylälaita ei saa tulla lattian pintatasoa korkeammalle.


Asennusvideot BLÜCHER-tuotteille löydät alla olevalta listalta.

Varmista, että toimialakohtaisia määräyksiä noudatetaan. Lattiakaivo kiinnitetään laipastaan apupalkkeihin kuvan A osoittamalla . Näihin kohtiin asennetaan Kiilto Nurkkavahvikenauha tuoreeseen Kerafiberiin. Lattiakaivo vedeneristetään joko käyttämällä kaksinkertaista .

Tartu nostoliuskaan, ota vanha suodatin pois ja laita uusi tilalle. Näin puhdistata lattiakaivon, katso video! Purus: Purus Design Linja -lattiakaivon asennus betonilattiaan. Lopputuloksena on tasainen pinta, etkä joudu seisomaan lattiakaivon päällä.


Lisää samanaiheisia videoita ja esityksiä. Varmista lattiapinnoilla riittävät kallistukset lattiakaivoa kohti. Putkimiesopiskelija Miiko-Matias Kalkela kertoo, että lattiakaivon kansiritilä on yleensä joko pyöreä tai neliönmallinen.


Levyt asennetaan teräs- tai puurankaan, jonka koko on vähintään mm. Järjestelmäkohtainen lattiakaivo vedeneristysmateriaalin . Lattiakaivoihin sopivat esimerkiksi ACO ShowerDrain kourut, joissa on laaja . Kuluttajat rakastavat suihkukouruja ja asentajat rakastavat yksinkertaisia asennuksia. Sen alla on vesilukko ja viemäri, mitkä asennetaan samalla tavalla kuin lattiakaivo. Katso inspiraatiovideo CleanLine-suihkukourusta. Lattian vedeneristäminen: pohjustus, nurkkavahvistukset, lattiakaivo läpiviennit,.


Suosittelemme, että asennuksen tekee ammattitaitoinen . Periaatteessa asennus tapahtuu samaan tapaan kuin. Lattiakaivon ympäristöä kannattaa muutenkin tulevaisuudessa aina tarkkailla. Lattiakaivo tulisi pestä 2–kertaa vuodessa. Ennen putkien ja hajulukon takaisin asennusta pitää varmistaa, että putken tiivisteet ovat .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia