Liukuovi lasi

Saat mitoitettua liukuoven helposti myös itse, tuotteesta löytyy tarkat vähennys ja lisäys mitat kutakin lasia kohden, tarkemmissa ohjeissa mitoitus löytyy vielä . Liukuovet voit tilata nyt helposti lasiverkkokauppa. Toimitamme ja tarvittaesssa myös asennamme lasiset liukuovet omien mittojesi mukaan.

Liukuovi tilanjako-ovi kestää kosteutta ja sitä voidaan käyttää myös kosteissa tiloissa tilanjako-ovina. Seinälle tai kattoon kiinnittyvä liukuovi on tarkoitettu käytettäväksi sisätiloissa. Kokolasinen Lasina Smart System liukuovi sopii niin yksityisasunnon.


Lasina Smart System -järjestelmässä käytettävät lasit ovat CE-hyväksyttyjä.

Tilaa edulliset liukuovet suoraan tehtaalta. Terassin Liukuovi Optimal S4-osainen. Pihla-liukuovi - suunniteltu Suomen olosuhteisiin.


Ovet soveltuvat omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin ja täyttävät uudisrakentamisen lämmöneristysvaatimukset. Liukuovet ovat perinteisiä alakantavia kehyksellisiä ovia esim kaapistoihin, eteisiin tai makuuhuoneisiin. Voit vaikuttaa mm profiilin väriin, peilin tai lasin väriin, . Lasinen liukuovi on kestävä tilanjakoratkaisu, joka ei vaadi huoltoa edes.


Kahdeksanmillisestä lasista valmistetut ovet ovat turvallisia ja erittäin kestäviä. Liukuovet ratkaisevat pienten tilojen ovien aukeamis ongelman. Liukuovet mahtuvat kaikkiin tiloihin ja ne liukuvat tilaa viemättä sivuun. GlassHousen lasiovet valmistetaan kaikkia turvallisuusvaatimuksia noudattaen erittäin kestävästä karkaistusta lasista. Liukuovi voidaan kiinnittää joko seinään . Ovimallit KAIKKI; Tyyli MODERNI; Tyyli KLASSINEN; Pinta MAALATTU; Pinta PUUPINTA; Design LASITETTU; Ovityyppi LIUKUOVI; Luokitus PALOA ERISTÄVÄ . Liukuovi: kehä 3alumiini, tumma tammimelamiini, alumiinimelamiini.


Liukuovi: kehä 3alumiini, musta lasi, musta Apila-laminaatti. FÄRVIK liukuovipari, valkoinen lasi Leveys: 1cm Sisäänrakennussyvyys: 8. Liukuovet valmistetaan aina mittatilauksena ja lasi vaihtoehtoja on monia. Voit valita esimerkiksi kirkkaan, etsatun, pronssi sävylasin, savunharmaan sävylasin . Säästä tilaa kosteissa ja kuivissa tiloissa. Tank säilytysjärjestelmät, liukuovet ja tilanjakajat on luotu tehokasta tilankäyttöä ja. Oven pinta-materiaaliksi voit valita erilaisia peili-, lasi- tai puukuviopintoja.


Helposti asennettava – Liukuovi on helposti asennettava ja laseja on. Liukuoviin asennetaan ripustuskiinnikkeet, joiden ansiosta lasi voidaan helposti nostaa . Turvalasituksina käytetään karkaistua, laminoitua tai vähintään 6mm lasia vaadittujen normien mukaisesti. Liukuovi on saatavissa 2-kertaisella eristyslasilla . Mikäli haluat enimmäisleveyttä leveämmän lasiliukuseinän, voit valita ovimallin, jossa on kaksi erillistä liukuovea tai laajempi kiinteä osio.


Kaksiosaisessa toinen kiinteä ja toinen liukuovi Profiilien väri valkea tai hopea. Lasin väreinä kirkas, harmaa, pronssi ja etsattu. Terassilasit, peililiukuovet, keittiön välitilan lasitus, peilit jne.


Liukuovissa valkoinen kalvolasi, pronssi peili, hopea kehys. Lasi-Liski toimittaa ja asentaa yksilölliset mittatilaustyönä valmistetut peilit ja liukuovet niin kotiin, toimistoon, myymälään kuin . Teemme lasisia liukuovia mittatilaustyönä niin kaappeihin, kaapistoihin kuin. Voit valita liukuovien lasityypin kohteen mukaan läpinäkyvästä lasista aina matta- .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia