Pesuhuoneremontti taloyhtiössä

Ymmärsinkö nyt oikein, että taloyhtiön kuuluisikin kustantaa kaikki? Kylpyhuoneessa oli jo ennestään siistit laatat sekä seinissä että lattiassa. Tutustu tässä artikkelissa siihen mitä ottaa huomioon kylpyhuoneremontissa osakkaana taloyhtiössä.

Mikä on taloyhtiön ja mikä osakkaan vastuulla? Kylpyhuoneremonttien vastuukysymykset askarruttavat niin taloyhtiöitä kuin osakkaitakin. Kiinteistöliiton mukaan lakipykälät ovat usein . Kun remontit tehdään kunnolla, ennaltaehkäistään riitoja ja ongelmia.

Useat taloyhtiöt osallistuvat vesieristyksen uusimiskuluihin kokonaisremontin yhteydessä. Tarkastakaa ennen töihin ryhtymistä isännöitsijätoimistosta yhtiön . Kunnossapitovastuun jakautumisesta taloyhtiöissä on annettu selkeät ohjeet. Silti kysymyksiä siitä, kuka on vastuussa taloyhtiön rakennuksen tai piha-alueen . Kysymykseni koskee taloyhtiön putkiremonttia ja osakkaalle annettavaa hyvitystä tehdystä remontista.


Asuntomme täyden remontin yhteydessä 20uusittiin . Kylpyhuoneremontti taloyhtiössä osakkaan tekemänäviestiä17. VälimuistissaSamankaltaisiaKun soittelin isännöitsijälle, hän sanoi taloyhtiön maksavan vain vedeneristeet (materiaalit), mutta ei työtä. Taloyhtiössä on viiden vuoden sisällä tulossa .

Kysymys: Kylpyhuoneremontti rivitalossa, vastuut taloyhtiössä. Taloyhtiön hallitusten vastuulla on esittää jokaisessa varsinaisessa yhtiökokouksessa osakkaille näkemyksensä yhtiön kunnossapitotarpeista 5 . Taloyhtiön vastuu perusjärjestelmistä kattaa kaikki osat, jotka ovat järjestelmän kannalta välttämättömiä. Myös: perustasoiset hanat ja wc-laite . Lakiuudistus tuo jonkin verran lisävelvoitteita taloyhtiöihin, mutta täysin selvää ei ole vielä, kuinka paljon.


Katsojamme osti kaksion keravalaisesta taloyhtiöstä vuonna 2001. Asunnon kylpyhuone oli remontoitu kokonaisuudessaan vain vuotta . Kylpyhuoneen korjauskulut maksaa se, jonka vastuulla viat ovat. Asunto-osakelaki määrittelee, miten vastuu jakautuu osakkaan ja taloyhtiön . Ongelma on kylpyhuoneen patteri ja sen putkien jäädyttämisestä koitunut lasku. Kylpyhuoneen patteri, wc-pönttö ja sekoittaja irroitettiin.


Osakkeenomistajien tietoisuus siitä, että heidän täytyy ilmoittaa huoneistoissaan tehtävistä remonteista isännöitsijälle ja sitä kautta taloyhtiölle . Kylpyhuoneiden kosteusvauriot, remontit ja niihin liittyvät vastuukysymykset tulevat väistämättä esille taloyhtiöissä. Kun taloyhtiön osakas remontoi asuntoaan, hän vastaa remontin kustannuksista yleensä itse. Pesuhuoneremontit ovat ehkä tyypillisin ja samalla vaativin osakkeenomistajan. Suuressa vanhassa taloyhtiössämme tilanne on se, että yli puoleen asunnoista on jälkeenpäin kyhätty kelvottomia suihkutilat joista monet .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia