Wc pesuaine

Muutimme uuteen kotiin jonka pönttö on muuten ok, mutta vedenrajassa on ruskeahko rengas jota olen koittanut tuloksetta pestä pois. Puhdista pesu- ja wc-tilat riittävän usein, vähintään viikottain. Vaihda siivouksen yhteydessä myös käsipyyhkeet.

Muista välillä puhdistaa myös lattiakaivot. H 6-8); yleispuhdistusaine (pH 6-8); hapan (pH alle 6) puhdistusaine kalkinpoistoon; wc:n puhdistusaine . Pinttynyt wc-istuin on joskus lähes mahdoton puhdistettava. Kurkkaa asiantuntijan neuvot, ja huolla wc-istuin säännöllisesti.

WC:n puhdistus on hyvä pitää osana viikkosiivousta, jolloin WC pysyy yleissiistinä ja mukavana käyttää. Tämän lisäksi WC istuin ja WC pönttö on syytä pestä . WC-altaan puhdistusaine, Domestos== Domestos WC-altaan puhdistusaine on käyttövalmis WC-puhdistusaine, joka poistaa tehokkaasti kalkki- ym. Maailman ekologisimmaksikin kehutun Planet Pure -sarjan luonnonmukainen WC:n pesuaine puhdistaa ja desinfioi WC-kalusteet - ihan ilman kemiallisia . PESUAINEET - Ekokauppa Ekolo verkkokauppa. WC-puhdistusaine - WC KYLPYHUONE - 91200014650- 1. Wc-pöntön puhdistus pitää bakteerit kurissa ja ylimääräiset hajut poissa.


Lue alta vinkkimme vaivattomaan vessanpöntön pesuun. Tehokas kylpyhuoneen ja pesutilojen puhdistaja on Tolu Kylpyhuone.

Tuotteen alhainen pH-arvo kertoo sen sopivuudesta saippua- ja . WC Bref Duo-Hygiene wc-puhdistusaine antaa tehokasta hygieenistä puhtautta yhtä tehokkaasti kuin klooripohjaiset puhdistusaineet. Olisiko kenelläkään hyvää neuvoa miten puhdistaa pinttyneen lian wc-pöntöstä. Se kohta pöntöstä jossa vesi on, on aivan mustana edellisen . Veski olisi nyt uudistettu WC-pönttöä lukuunottamatta. Ajattelin uusiokäyttää vanhan IDO:n pöntön. Vesirajassa on likarantu tai kerrostuma, joka . Miten puhdistan, kun harjalla ja pesuaineella ei saa toivottua tulosta?


Domestosta lurautan joskus ja käytän WC harjaa poistaakseni . Mukavalla fiiliksellä wc ja kylpyhuone puhtaiksi. Erinomaista pesutehoa ja likaa hylkivä pinta. Taannoin oli taas aika vaihtaa molempien vessojen wc-harjat, ja tällä kertaa päädyin uusimaan pelkän.


Myöskään fosfaattia sisältäviä pesuaineita ei tulisi käyttää, varsinkaan haja-asutusalueilla, joissa likavedet eivät päädy vedenpuhdistamoihin. Miten wc-pytystä saa pois tummentuneet kohdat? Jätä pesuaine vaikka yöksi vaikuttamaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia