Pakastava käymälä

Huippusuosittu Biolan Icelett on helppo ja miellyttävä ratkaisu käymäläksi esim. Mietimme mökin kakkosvessaksi pakastavaa käymälää eteiseen. Vaikuttaa kaikin puolin helpolta ja toimivalta ratkaisulta, kun kompostikin jo .

Hanki pakastava käymälä Pikku Vihreän verkkokaupasta. Tutustu tarjolla oleviin tuotteisiin sivuillamme. Pakastava käymälä on helppo ja hygieeninen kuivakäymälä esim.


Privetti pakastaa jätteen välittömästi, mikä pysäyttää bakteerikasvun.

Mökille päätettiin hankkia sisätiloihin kelvollinen kuivakäymälä. Pakastavan käymälän asentaminen on mahdollisimman yksinkertaista – ei vesijohtoa, . Biolan Icelett on pakastava kuivakäymälä, joka on tarkoitettu kompostoituville käymäläjätteille. Icelett asennetaan lämpimiin sisätiloihin lattian päälle.


Hajuton, siisti ja ympäristöystävällinen käymälä. Toiminta ei tarvitse vettä eikä viemäriä, sähkö riittää. Laite pakastaa jätteen -asteiseksi, jolloin . Verkkomikolta Privetti pakastava käymälä koko Suomeen toimitettuna kaikkein edullisimmin!


MUKAAN NYT MYÖS KPL LÄMPÖISTUIMIA ja kpl pusseja!

Pakastava käymälä testissä mökillä - käymälä toimii kuin kotipakastin. Jätökset jäädytetään nopeasti, bakteerikasvu estyy, käymälä on hajuton. Etusivu Piha ja puutarha PIHA- JA PUUTARHATARVIKKEET Käymälät ja kompostointi Biolan Icelett pakastava käymälä . Biolan Icelett on hajuton, siisti ja ympäristöystävällinen käymälä. Toiminta ei tarvitse vettä eikä viemäriä - vain sähkö riittää.


Erillisrahtituote - Tämän tuotteen toimistuskustannukset ovat aina EUR riippumatta tilauksen loppusummasta). Biolan-Pakastava kuivakäymälä Icelett, . Toiminta on hajuton, eikä se tarvitse vettä eikä viemäriä, vain sähkö riittää. Tilaa säästävä sisäkäymälä mökillesi Pakastava Privetti.


Privetti -käymälän vedetön ja kemikaaleista vapaa prosessi tarvitsee toimiakseen ainoastaan sähköä. Pakastavan käymälän säiliön suojaksi tarvitaan biopusseja. Jääkalikassa on paljon nestettä, ja siksi kompostiin pitää heittää paljon kuiviketta. Icelett ei tarvitse vettä, viemäriä eikä tuuletusputkea ja se on helppo asentaa minne vain.


Icelett on hajuton, hygieeninen ja siisti käymälä, jonka pinnat on helppo pitää puhtaina. Laite jäähdyttää jätteen nopeasti -asteise. Tää on tutun miehen keksintö tämä pakastava vessa.


Pakastavan käymälän tiedotteessa ei mainittu sanallakaan, että se soveltuisi . Sisätiloihin sopii joko kuivakäymälä tai vesikäyttöinen käymälä. Sekä pakastava että polttava käymälä toimivat sähköllä eli ne asennetaan .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia