Saunan vedeneristys

Meille on tulossa kylppäri ja sauna niin, että kylpyhuoneen puolelta alkava laatoitus jatkuu seinässä muutaman kymmenen senttiä saunan puolelle. Miten on järkevintä toteuttaa lattian vesieristyksen nosto saunan puukiukaan taakse puhtaaksimuurattavalle tiiliseinälle? Alaseinä on tarkoitus kaakeloida sekä saunan, että kylpyhuoneen puolelta.

Ikkuna-aukon reunoissa sivuilla ja ylärajassa on puukoolinki ja . Vesieristys tietysti, mutta mites saunaan. Saunassa puukiuas ja kiukaan alla tällä hetkellä pelkkä betoni, . Saunassa ei tarvitse vesieristää seiniä, mutta lattian eriste on hyvä nostaa seinälle niin ylös, että se varmasti ulottuu riittävästi seinäpaneloinnin taakse.

Kingspan Sauna-Satu -lämmöneristeellä saadaan saunan lämmöneristys. Lattian ja seinän rajassa voidaan nostaa vedeneristys suoraan Sauna-Satun päälle, . Saunaa tehdessä on useita työvaiheita, usein kokonaiskesto saunaremontille on noin 3-päivää, josta purkutyöt vievät noin päivän, höyrynsulkupaperien, . Asunnossa olevan huoneistosaunan lattian vedeneristys tehdään. Saunan oven alla tulee olla vähintään millin rako, ja ovesta tehdään . Kylpyhuoneen vedeneristyksen ja laatoituksen työjärjestys. Työvideo lattian vedeneristyksestä Kiilto Kerafiberillä.


Tarkoitus on tehdä saunaan lauteiden alle komerot, eli viereiseen huoneen säilytystilaa. Saunan seinässä vedeneristys kannattaa nostaa n.

Kerrostalokohde Tampereella, jossa saunan, pesuhuoneen ja wc:n lattian sekä pesuhuoneen ja wc:n seinien vesieristys ja laatoitus kuului urakkaan. Saunan löylyhuoneen paneloinnin takana käytetään höyrynsulkuna alumiinipaperia, koska muovi ei kestä kuumuutta. Isännöitsijä väittää, että saunan vedeneristys ei kuulu taloyhtiölle, onko ok, olen lukenut rak. Lattiakaivon liitos ja lattian vedeneristäminen kauttaaltaan. Vetonit Kosteussulku ja Vetonit Veden- eristysmassa eivät kuumuuden . Miten saunan alin seinähirsi kannattaisi suojata kosteudelta?


Seinän vedeneristys on limitettävä lattian seinälle nostetun. Vedeneristys on ainekerros, joka saumoineen kestää jatkuvaa kastumista ja jonka. Saunan ja pesuhuoneen välinen seinä vaatii myös erikoisratkaisun, koska . Kylpyhuoneen vedeneristyksen teko seiniin ja lattiaan. Sauna osastoon lattian vedeneristys ja laatoitus. Kiilto Kerafiber on vesiohenteinen mikrokuituvahvistettu käyttövalmis vedeneriste pesuhuoneiden, saunojen ja vastaavien märkätilojen lattia- ja seinäpintojen . Miralla vedin saunan lattian ja cm seinille, samoin pesuhuoneen lattian ja seinille cm, siitä ylöspäin uuden ”kummi vedeneristeen”.


Mittaa ennen vedeneristystä, että kaadot ovat riittävät. Asunto-osakeyhtiö - Kunnossapitovastuu - Muutostyö - Vedeneristys. Saunan ja pesuhuoneen lattiassa on jo vuonna 19täytynyt olla . Perinteinen ja erittäin hyvä saunan lattia oli ja on edelleen pelkkä lankutus. Ponttilankutuksella johdetaan vesi ”ulosheittäjän” kautta jopa avo-ojaa myöten .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia