Laatta 15x15

Yksivärinen seinälaattasarja, jossa runsaasti eri värejä ja kokoja, kiiltävä- ja mattalasitteisena. Musta ja valkoinen laatta (koko x 20) myös fasettireunoin. Seinälaatta Valkoinen Kiiltävä x cm.

Kiiltäväpintainen, x cm seinälaatta, joka sopii moneen eri ladontatyyliin. Valikoimamme 10x1 10x2 15xkokoisilla laatoilla luot ainutlaatuisen oman tyylisi sisustukseen. Seinälaatta White Line 15xcm valkoinen kiiltävä.


Valkoinen kiiltävälasitteinen seinälaatta sisäkäyttöön.

Kiiltävälasitteinen italialainen seinälaatta. Sarjan rungon muodostaa laattakoko x cm, jonka lisäksi sarjassa on kuusi muuta kokoa. NovaBellin Avant-malliston luonnonvalkoinen mattapintainen 15xcm Bone-laatta.


Selaa tuoteryhmiä, valitse värin tai hintaluokan mukaan, poimi makupaloja ja klikkaa valintasi muistilistalle. Kun olet löytänyt suosikkisi laatoista ja kalusteista . Kaksi täyttä pakettia Pukkilan matta valkoista seinälaattaa. Puristelaatta, soveltuu sisä ja ulkokäyttöön.

Sarjassa saatavana seuraavat koot: 5x 15x1 30xja 40x80. Laattojen materiaalina on laadukas, pakkasenkestävä italialainen kivipuriste ja. Siksi näitä laatta-asioita on saatu miehen kanssa pähkäillä jo pitkä tovi, ja nyt. Laattoja yhdistellessä on varmistuttava, että laattojen paksuudet ja koot ovat oikeassa mittakaavassa . Architecture-laattasarjan väriskaala on perinteitä kunnioittava ja pitkäikäinen.


Sarjan laattoja on saatavana kiiltävä- ja himmeälasitteisena. Löysin kivat laatat seinään ja lattiaan, mutta lattialaatan koko on 15x15. Miten sillä onnistuu kaadot lattiakaivoon? Keraaminen laatta soveltuu erittäin hyvin keittiön eri pintojen.


Keittiön välitiloissa käytetään perinteisesti joko 10xtai 15xcm:n kokoista . Joitakin Voltaire laattoja voi ostaa myös 15xcm, ota yhteyttä mikäli haluat lisätietoa. Tarjous osta 1eurolla - ilmainen toimitus ei koske näitä tuotteita. Sisustettaessa kotia tai julkista tilaa laatat ovat erityisen hyvä vaihtoehto kun. Sarja: Saloon; Koko: 15x15; Väri: 15M; lasitettu porcelanato; Myyntierä: m². Tästä luettelosta löydät kaikki kuvastossa käyttämämme laatat.


Vit Europa blank, 15x1 Sybaris Carrara, 32x32. Valkoinen kiiltävä x laatta sopii melkein mihin vaan. Se on vähän niin kuin laatan arkkityyppi. Klinker D Attrazione är en hexagon platta i grå och beige färtoner från spanska Peronda. Exklusiv klinker som kan användas till både golv och väggar inomhus.


Pukkila laatta 10xlattia ja 15xseinä. Lattialaatat: valkoinen ja vaalean harmaa. Seinälaatat: valkoinen, vaalean harmaa, vaalean . Meillä on vihreitä ja valkoisia laattoja, olisin halunnut ihan perus 15xyksivärisiä . Tämän tuloksen kuvausta ei ole saatavilla sivuston robots.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia