Vessanpöntön vaihto

Siis yleensä istuimen kiinnitys lattiaan, riittääkö vaan silikoonia väliin? Ongelma: Pönttö on vanha, kuluneen näköinen ja tuhlaa vettä. Ratkaisu: WC-istuimen vaihto vesipihiin malliin, jossa on kaksoishuuhtelu.


Wc-istuimen vaihto - edullisesti ja nopeasti ammattitaidolla. Kysy myös tarjous altaista ja muista kalusteista! Asun kämpässä joka on rakennettu vuotta sitten ja vessanpönttö on sen näköinen että sekin on vähintään samanikäinen.


Ostimme juuri kerrostalohuoneiston (valm. -69), jonka vessan (100cm x 145cm) wc-istuimen sijoitus on huono. Eipä pöntön vaihtamiseen eikä säiliön vaihtamiseen mitään keksijöitä tarvitakkaan, mutta riski on olemassa että innostuu kiristämään liikaa. Meillä siis vuotava pönttö, tuleekohan taloyhtiö lainkaan vastaan uuden . Kuluuko vettä ämpärillinen jokaisella huuhtelukerralla? Jos kyllä-vastauksia on yksikin, pytyn vaihtoa kannattaa harkita vakavasti. Varmista onnistunut WC-istuimen vaihto!


Netraudan asennus toimii - asiantuntija vaihtaa WC-istuimen uuteen käden käänteessä! WC-istuimen asennus vaatii aina ammattilaisen. Valitse itsellesi sopiva lattiamallin WC-istuin verkkokauppamme valikoimasta, niin koulutetut asentajamme . Näin helppoa sinun on asentaa paikoilleen oma IDO Seven D wc - istuimesi. WC-istuimen asennus: sulje tuloveden venttiili. Jos se ei sulkeudu (ruoste, hapettumat), voi veden sulkea talon linjaventtiilistä.


Vanhan WC-pöntön purku ja uuden asennus. Vessanpöntön vaihto, keittion putkihommia, sähköhommia Kaarelassa. Osastot: Putkimies, LVI, Lattia-, Laatoitustyöt.


Keittiöön uudet välitilan laatat, kylppärin . Vessanpöntön vaihto uuteen pöntöön, koska nykyisessä vanhassa Arabian pöntössä halkeama. Kyse asunto-osakeyhtiöstä (paritaloa), joten etsinnässä . Pitäisi vaihtaa vanha vessanpönttö uuteen. Uusi olisi ehkä se IDO:n malli, jossa on painettavassa tuplanapissa - siis pieni ja iso . Pitäisi vaihtaa nykyinen noin vuotta vanha ja puoliksi hajonnut. Tarvitaanko tuohon työhön MacGyverin taitoja vai onnistuuko tällaiselta . Hinta sisältää istuimen asennuksen liimaamalla lattiaan, tarvittavat asennustarvikkeet, vanhan wc-istuimen pois kuljetuksen sekä jätemaksut.


Isännöintiliiton painaman: Uusi asunto-osakelaki, Tietoa taloyhtiön päättäjille: Yhtiön vastuulle siirtyvät; koko wc-istuimen kunnossapito. WC-istuimen asennus ei sujunut aivan niin kuin elokuvissa. Tai itseasiassa istuin oli nopeasti paikoillaan, mutta lopulta palattiin pisteestä B .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia