Rautia laatat

Millaiset laatat sinä haluaisit sisustukseesi? Valitse suosikkisi erivärisistä ja -kokoisista laatoista ja kaakeleista - Tilaa nyt Rautialta! Laatoitus alkaa huolellisesta suunnittelusta ja jatkuu Rautian kautta.

Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä omasi. Saatavana kiiltävä- ja mattalasitteisena, kolme eri kokoa. LUJABETONI (22); HB-BETONI (21); LAKAN BETONI (20); TAMMISTON PUU (7); MILJÖÖKORISTE (4); TARHA (3); CELLO (2); No Brand (8) . SEINÄLAATTA TORCELLO 20XVALKOINEN Atmosphere Image.

SEINÄLAATTA VALENTINA 27X5ANTRASIITTI. Yksivärinen seinälaattasarja, jossa runsaasti eri värejä ja kokoja, kiiltävä- ja mattalasitteisena. Musta ja valkoinen laatta (koko x 20) myös fasettireunoin. Mattalasitteinen lattialaatta, sopii myös seiniin.


Laatat kiinnitetty toisiinsa silikoninapein. Kulutuksenkestoluokka beigessä värissä PEI muissa . Mattalasitteinen lattialaatta, jossa jännittävä kulutetun näköinen pinta ja satunnaisesti osassa laatoista himmeä vanhahtavan tyylinen ornamenttikuvio. Yleisrautakauppaketju, jonka sivuilta löytyy mm.


Mattalasitteinen italialainen porcellanato-laatta, käy lattiaan ja seinään.

Toteuta unelmiesi laattalattia erivärisillä, erikokoisilla ja erimuotoisilla laatoilla. Katso koko K-raudan lattialaattavalikoima ja tilaa! Valitse suosikkisi K-raudan seinälaattavalikoimasta, josta löydät monet tyylikkäät seinälaatat ja kuviolaatat. Suomen K-rauta- ja Rautia-verkoston kanssa, jonka toimipisteiden kautta . Suomalaiset pihakivet ja laatat on suunniteltu Pohjolan vaativiin sääolosuhteisiin. To see more from Rautia on Facebook, or create an account.


Kestävä ja palamaton lämmöneriste, joka ei menetä lämmöneristyskykyään vuosienkaan jälkeen. Ojan Rauta on palveleva ja paikallinen kauppaketju, jonka myymälät sijaitsevat Oulussa, Kempeleessä, Raahessa, Kalajoella, Oulaisissa ja Ylivieskassa. Tuotevalikoimamme vaihtelee paikkakunnittain, meiltä saat lisätietoa kaikista tuotteistamme. Jälleenmyyjiä: Espoo Hartman Rauta Huittinen Latama, Rautia . Tervetuloa rakentamisen ja sisustamisen erikoisliikkeeseen!


Jyväskylän Rautian myymälän löydät Seppälän kaupunginosasta osoitteesta Ahjokatu 15. Yritykset, joiden nimessä esiintyy 'laattoja' tai joiden yritystiedoissa mainitaan. Rautia tuntee rakentajan tarpeet, osaa neuvoa kiperissäkin pulmissa ja ottaa . Yhteyshenkilö, (mm. lattiamateriaalit, maalit, laatat, tapetit).


Rautia tuntee rakentajan tarpeet, osaa neuvoa kiperissäkin pulmissa ja ottaa huomioon . Suurin osa laatoista tulikin sieltä, ja vain keittiön laatat ostettiin Rautiasta. Taas tuli tuossakin pari tonnia säästettyä jos vertaa kalleimpiin .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia