Kuivakäymälä separett villa 9000

Separett Villa on erotteleva kuivakäymälä joka yksinkertaisuudellaan ja rajoittamattomalla kapasiteetillaan on kuluttajalle huoleton valinta. Villa 9000:lle on asetettu korkeimmat laatu- ja käyttö-vaatimukset mitä ympäristöystävälliselle kuivakäymälälle on koskaan aikaisemmin asetettu. Villa 9000:lle on asetettu korkeimmat laatu- ja käyttö-vaatimukset mitä ympäristöystävälliselle kuivakäymälälle on koskaan aikaisemmin .

Uudella Separett Villalle on asetettu korkeimmat laatu- ja käyttövaatimukset mitä ympäristöystävälliselle kuivakäymälälle on koskaan aik. Erotteleva kuivakäymälä Separett Villa 90asennusvideo. Remontoimme vanhaa omakotitaloa, jossa ei ollut vessaa sisällä, viemäri kyllä on. Separett Villalle on asetettu korkeammat laatu- ja käyttövaatimukset mitä. EtusivuKäymälätKuivakäymälätSeparett Villa 900 erotteleva.


Kuivakäymälä ei tuhlaa vettä huuhteluun vaan jäädyttää, polttaa, kompostoi tai kerää kiintoaineen sekä haihduttaa tai kerää.

Tuo Separett 90on hajuton, sillä on rajoittamaton kapasiteetti ja se toimii. Sillä sköntsäosastolla on tuuletin, joka vie hajut mennessään ja uloste. Tällaista lukiessa jopa harmittaa ettei tullut laitettua kuivakäymälää.


Meillä on nyt viime kesästä asti ollut käytössä tuo Separett Villa 9000. Nesteet menee kaivoihin ja kakkasäiliö tyhjennetään muutaman viikon . Kuivakäymälä on helppokäyttöinen ja ympäristöystävällinen. Liitä Villa 90Separett Ejektorisäiliöön, jos haluat ottaa virtsan talteen ja käyttää sen . Villa 90lle on asetettu korkeimmat laatu- ja käyttö-vaatimukset mitä ympäristöystävälliselle kuivakäymälälle on koskaan aikaisemmin asetettu Muotoilultaan . Erotteleva kuivakäymälä joka erottelee toisistaan virtsan ja kuivan jätteen. Kuiva jäte voidaan maatumisen jälkeen käyttää lannoitteena kasvimaalla tai . Myydään noin kaksi vuotta käytössä ollut Separett Villa 90kuivakäymälä.


Mukana tulee yksi sisäsäiliö sekä supistava . Sähkö-WC Separett 90VILLA Kuivakäymälä, LVI-3673002. Tuotteen toimitusmaksu: Ilmainen Toimitus ! Uudella Separett Villalle on asetettu korkeimmat . Vie täysi säiliö pihalle puoleksi vuodeksi. Mulltoa -kuivakäymälä haiduttaa virtsan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia