Oras elektroninen hana

Oras Cubista keittiöhana, jossa on kääntyvä korkea juoksuputki ja elektroninen pesukoneventtiili V (kytketään kylmään veteen) ja joustavat kytkentäputket. Kosketusvapaa pesuallashana, jossa on lämmönsäätökahva (tehtaalta toimitettaessa). Hana on muutettavissa helposti myös esiasetetulle .

Hanassa on kääntyvä korkea juoksuputki ja elektroninen pesukoneventtiili V (kytketään kylmään veteen) ja joustavat kytkentäputket. PESUALLASHANA ORAS 2816F CUBISTA BIDETTA 6V. HANAVARAOSA ORAS 1983ELECTRA PARISTO 6V. Onninen (Suomi) LÄMPÖ VESI ERIKOISHANAT JA HANAVARAOSAT S120ELEKTRONISET HANAT HANAVARAOSA ORAS .

Maksimivirtausaika (Ilkivaltasuoja, elektroniset hanat). Mitä mieltä kosketusvapaista hanoista, lähinnä nyt Oraksen Electrasta? Harkitsemme sellaista vessan allashanaksi. Kaikkein vaativinkin kuluttaja löytää mieluisan vaihtoehdon, sillä mallistosta löytyy myös huippumoderneja elektronisia hanoja. ORAS (80); HANSGROHE (49); GROHE (33); GUSTAVSBERG (24); CELLO (17); PROF (9); No Brand (4).


Oras Cubista hanat tuovat ylellisyyttä arkeen. Kubismin geometrisistä muodoista vaikutteet saanut hana on ajaton valinta. Elektronisella pesukoneventtiilillä varustetussa Oras Cubista 2839F keittiöhanassa on korkea ja kaareva, graafisen kaunis juoksuputki.


Hinta 24€) Käsisuihkulla varustettu kosketusvapaa Oras Cubista 2816F.

Hanasta ei vahingossa tule liian kuumaa vettä, eikä hana jää vuotamaan, sillä . Oras on varmasti jokaisen suomalaisen tuntema kotimainen hanamerkki - jo vuodesta 1945! Laadukkaat, käyttäjäystävälliset ja vettäsäästävät tuotteet ovat . Oras 6222F Electra 12V kosketusvapaa pesuallashana. Oras 6330F Electra 6V kosketusvapaa pesuallashana 120mm juoksuputki. Oras Cubista 2838F on tyylikkäästi muotoiltu keittiöhana kaarevalla juoksuputkella.


Oras Optima elektroninen pesukoneventtiili 3V (272100). Oras Cubista keittiöhana + elektroninen pesukoneventtiili. Kosketusvapaat, elektroniset hanat Oras esitteli vuonna 1990.


Kun vipuhana vaihdetaan elektronisen hanaan, veden ja energian säästö nousee 30-50 . Osallistujien kesken arvottiin Oras-keittiöhana, jonka voittaja sai valita äänestyksessä mukana olleista . Oras Hydra tarjoaa pehmeän ja rentouttavan suihkunautinnon raikkaan, helmeilevän veden alla. Meidän vuotta vanha keittiön Oras hana alkoi vuotamaan. Vuotokohta on meisselin osoittamassa tasossa: .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia