Italialaiset laatat

Flaviker Luovuus, käytännöllisyys ja laatu ovat Italialaisen Flaviker-Pi. Esittelemme tässä Flavikerin uusimmat italialaiset laatat. Johtavien italialaisten laattavalmistajien tuotteet mahdollistavat Tilespointin moton.

Tilespoint tuo itse maahan edustamansa italialaiset laatat sekä valvoo . Sementtilaatta (m2) - Italialainen - 617-010-14. Sementtilaattojen ornamentiikka on kopioitu vanhoista laatoista. Villeroy Bochin klassisen kauniit kuviot ja toinen toistaan upeammat laatat ovat jälleen suomalaisenkin.

Mapei on italialainen laatoitustuotteiden valmistaja. Lappeenrannan Reatek Oy maahantuo, toimittaa ja asentaa laatoitusratkaisut tarpeesi mukaan. Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä! Löydä kauneimmat laatat omaan kotiisi Kaakelikeskuksen valtavasta valikoimasta.


Valmistaja on laadukas, Italialainen Piemme-tehdas, joka on tunnettu . Magnum-laattat useassa eri koossa ja 6mm paksuudella. Kauniilla pinnoilla ja korkealaatuisella toteutuksella tehdyt Italialaiset magnum-laatat toimivat niin . Myös italialaisilta valmistajilta löytyy lukuisia. Arkistar, Betoni-sävyinen laatta, Antracite Dark x 61.

Tyylikäs italialainen betonilaatta seinään tai lattiaan! Teknisissä laatoissa yhteistyötehtaamme ovat mm. EURODIVISION OY, Hiltusentie A 906OULU.


Käsintehtyjä keraamisia laattoja, verkkokauppa ja näyttelytila. Maahantuo, myy ja markkinoi keraamisia laattoja,. Maahantuomme myös muiden italialaisten valmistajien tuotteita.


Johtavien Italialaisten laattavalmistajien tuotteet mahdollistavat Tilespointin moton – ”Lupaus laadusta”. Valikoimissa on noin 0erilaista laattamallia . Italialainen La fabbrica tuo todellisia vaihtoehtoja kotien laatoituksiin. Laatoissa on uskomattoman kauniita pintoja, upeita kuvioita ja hillityn tyylikkäät värisävyt. Keraamisten laattojen synnyinsijoilla Pohjois-Italiassa vuonna 19perustettu Casalgrande Padana tarjoaa ainutlaatuisen laattamalliston, josta löytyy laatat . Tilespoint Collection- Lupaus laadusta ! Johtavien italialaisten laattavalmistajien tuotteet mahdollistavat.


Laatat valittu ja matkalla meidän uuteen kotiin! Tällä hetkellä ollaan siinä pisteessä rakennusprojektia, että valintoja pitää tehdä . Italialainen Atlas Concorde on yksi maailman johtavista keraamisten laattojen valmistajista. Atlas on maailmanlaajuisesti tunnettu brändi, jolla laatu ja kehitys .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia