Ikea patjan vaihto

Mutta älä turhaan kiirehdi, nuku vähintään yötä – sinulla on yötä aikaa testata patjan sopivuutta. Vaihto- ja palautusoikeus on lisäetu, joka ei vähennä sinulle kuluttajansuojalaissa määriteltyjä . Kaikki IKEA-patjat tarjoavat tukea ja mukavuutta edulliseen hintaan.

Lue lisää patjojen vaihto-oikeudesta. IKEA-patjoilla on jopa vuoden takuu! Moni valmistaja antaa patjalle pitkän vaihto-oikeuden.

Poikkeuksen tekee Ikea, jonka sängyt tulevat 1 ulkomailta. Ikea mainostaa, että tuotteilla on vaihto- tai palautusoikeus. Ostaessani tuotteen kysyin myyjältä, että saako tuotteen palautaa, ja vastaus oli . Ikean patja täytti vuoden ja muutaman kuukauden kun kiikutin sen vaihtoon.


Olin muutaman viikon ihmetellyt yhä pahenevaa selkäkipua kunnes eilen . Huomiota kannattaa kiinnittää myös patjan sisukseen; millainen. Itsellä sängyn vaihto edessä ja olen todella harkinnut noita Ikean, vielä . Ikean joustinpatjat (patjarunkojen päälle tulevat) tuntuivat vähän liian. Jos vaihdossa ottaakin edukkaamman patjan, niin sitten saa .

Ne Ikean patjat eivät ole edes kovin kalliita, joten kannattaisi mielestäni kokeilla. Minulta on muutamaan otteeseen kyselty Ikean patjan käyttökokemuksia ja voin. Eli kun tulee patjojen vaihto ajankohtaiseksi niin taitaa länsinaapurin kauppaan kulkea meidän tie. Joo, me palautettiin pakkauksistaan avatut kaksi patjaa, koska todettiin, etta se keskella oleva aukko ei ollutkaan tarpeeksi tiivis, vaan siihen . Olemme tyttöystäväni kanssa patjaostoksilla ensimmäistä kertaa, joten.


Ikean sängyt kestävät varmaan rauhallisen nukkujan satunnaisessa . Minulle ei ole aiheutunut oireita Ikean moshult patjoista, jotka ovat vieraskäytössä. Sohva lähtee vaihdossa kierrätykseen heti kun rahat kotimaiseen ja . IKEA:n patjoilla on tyytyväisyystakuu ja patjan voi palauttaa, jos se ei sovikaan. Patjan iän lisäksi kannattaa tarkkailla myös patjan kuntoa. Löppänältä tuntuva patja, jossa on painauma pepun kohdalla, on jo vaihtokunnossa. Jotain ikean patjoja normaalissa puurunkoisessa sängyssä suunniteltiin.


Meilläkin on parisängyn vaihto vähitellen edessä, sillä vanha . Mietinnässä oli alkuun Tempur, mutta sehän onkin sika kallis. Nyt harkitaan sitä vastaavia halpamalleja joko ikean tai Jyskin mallistosta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia