Hyvä wc istuin

Kehukaa tai antakaa risuja WC-pöntöille. Hyvä wc-istuin on kuin kuninkaan valtaistuin. Suomela vertasi erilaisia malleja, jotta sinun istuinpäätöksesi olisi aavistuksen helpompi.

Harvoin tulee pohdittua, kuinka merkityksellinen asia WC-istuin on. Sitä pidetään itsestäänselvyytenä eikä sen hankintaan usein paneuduta samalla tarmolla . Näin valitset sopivan WC-istuimen ja vaihdat sen helposti itse. WC-istuimen vaihto nykyaikaiseen vesipihiin istuinmalliin on hyvä esimerkki .

Kylpyhuoneremppa edessä ja sinne pitäisi . Meillä on Gustavsbergin WC- pönttö ja olemme ihan täysin kyllästyneitä siihen. Se tukkeutuu jatkuvasti ihan normaalikäytössä ja . Modernissa asunnossa sisustaminen yltää muuallekin kuin vain olohuoneeseen ja keittiöön. Grohe Sensia Arena ei ole suoraan yhteydessä nettiin. IDO Glow -sarjan huuhtelukaulukseton WC-istuin on hygieeninen ja helppo pitää puhtaana Smart-lasitteensa ansiosta. Piiloviemäri, S-lukko, viemäröinti lattiaan . Se on käytössä monta kertaa päivässä, joten sen on oltava niin toimiva, tyylikäs kuin kestäväkin.


Yritin epätoivoisesti löytää kokemuksia wc-pöntöistä.

Kuvittelin, että wc-pöntön tärkeimmät kriteerit ovat ulkonäkö, istuinkorkeus ja puhdistettavuus. Kaksoishuuhtelu on ihan hyvä juttu, mutta olis sen voinu suunnitella . Muutimme uuteen kotiin jonka pönttö on muuten ok, mutta vedenrajassa on ruskeahko rengas jota olen koittanut tuloksetta pestä pois. Uutta taloa tehdään ja aikomus on hankkia seinään kiinnitettävät wc-istuimet. Vertaa wc-istuimia helposti netissä VERTAA.


Tule sivustollemme ja löydä edullisin, hienoin, toimivin ja paras wc-istuin. Mielipiteitä, näkemyksiä ja kokemuksia toki on hyvä esittää, mutta ei määräyksiä ilman faktaa ja lähteitä. Vedessä oleva kalsium (joka WC-pönttöön on saostunut) on taas kahden arvoinen . Wc-istuin vuorataan uusiopaperista valmistetulla suojalla. Käytön jälkeen se poistuu huuhteluveden mukana viemäriverkostoon, jossa se hajoaa maahantuojan . WC-istuin on yksi kodin tärkeimmistä kalusteista.


Bauhausista saat erilaiset WC-istuimet ja WC-kalusteet ja edulliseen hintaan! Gustavsberg WC-istuin Nordic³ 350 piilo S-lukko, istuinkorkeus 4mm .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia