Vastavirta allas

Uima-altaan ja ulkoporealtaan sulautuma. Nauti uima-altaan ja porealtaan eduista yhdessä loistavassa yksikössä. Arctic Ocean on uusin ja suurin Arctic Spa .

Altaan sydän on pieni, mutta tehokas hydraulimoottori, joka toimii cm kokoisessa potkurissa, joka on sijoitettuna pieneen . VASTAVIRTALAITTEET Valikoimiimme kuuluvat niin kiinteät kuin jälkiasennettavat BADU-vastavirtalaitteet: Badu smart. Kompakti, tyylikäs swim-vastavirta-allas. Ui sydämesi kyllyydestä, kesät talvet Swim-vastavirta-altaassa.

Vastavirran ansiosta et tarvitse suurta ja vaikeahoitoista uima-allasta pihamaallesi. Vastavirtauima-allas on kuin pieni kylpyläkokonaisuus kodissasi! Vastavirta uima-altaissamme voit uida, vesijuosta, kuntoilla, pelata tai nauttia rentouttavasta . Saunansydän Spas tuo maahan ja huoltaa ympärivuotiseen ulkokäyttöön suunnitellut kanadalaiset Arctic Spas ulkoporealtaat ja vastavirta-altaat.


Liedon Tuulissuolla toimivasta Vetree koira -hoitolasta löytyy Suomessa vielä harvinainen koirien vastavirta-allas.

Viihdeallas Sporttiallas Jacuzzi-poreallas. Master Spas -vastavirta-altaat ovat alansa kirkkainta kärkeä, todellisen huippusuunnittelun tulosta. Niiden suunnittelussa ja tuotekehityksessä on käytetty . Siellä lapset voivat pitää hauskaa muun muassa erilaisissa vesiliukumäissä, altaissa ja hyppytorneissa. Vastavirta-allas, joka nimensä mukaan . Onko kellään tuoreita kokemuksia tosta kattoaltaasta?


Aaltoallas on kylpylän suosituin allas. Niskasen perheen uima-altaan innokkain käyttäjä on isäntä, joka ui altaassa viikottain. Talvella vesi on lasten mielestä liian kylmää. Tiesitkö, että kauttamme saa laadukkaat Endless Pools vastavirta-altaat. Endless Pools -altaassa uiminen on luontevaa motorisoidun . Uimataitoisille tarkoitettu Vastavirta-allas antaa polskimiseen mukavat lisävauhdit.


Edustalla Flamingo Vesipuiston hyppyallas. AS Medicumin allas; Audentes Fitnessin lastenallas; Audentes Fitnessin. Kalev SPA: vastavirta-allas; Kesklinna spordikeskuksen allas; Kristiine spordiklubin . Mallitalosta löytyy myös vastavirta-allas, jossa 32-asteinen vesi lämmittää ja jalat yltävät pohjaan.


Vedessäkin voi Airan mukaan hyvin tanssia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia