Musta kylpyhuone

Kenen mukaan musta kylpyhuone on synkkä? Uskalla sisustaa voimakkaan värisillä pyyhkeillä, kynttilöillä . Kylpyhuoneen erikoisuutena on suihkuun integroitu valo, jossa valo valaisee vesipisarat.

Mustan kylpyhuoneen parina on lämmintä . Yhä useampi seuraa rohkeaa trendiä ja sisustaa kylpyhuoneensa mustilla sävyillä. Musta kylpyhuone erottuu ja luo intiimin ja tyylikkään vaikutelman. Intensiivisen musta marmori hallitsee remontissa uuden ilmeen saanut pesuhuonetta.

Marmorikuosi on trendikäs mutta samalla silti hyvin klassinen valinta. Pääväreinä valkoinen, harmaa ja musta; Pehmentävänä lisävärinä ripaus hiekkaa; Kromiset ja lasiset . Vähän aikaa sitten pohdiskelin niinkin vaikean asian äärellä, kuin että haluaisinko uudesta kylpyhuoneesta mustan vai valkoisen. Valkoinen on vaivalloinen, mutta onhan noita muitakin vaihtoehtoja. Värit tulevat myös kylpyhuoneeseen, eivätkä ainoastaan tekstiilien muodossa. Hillitty harmaa on kylpyhuonesisustajan uusi suosikki.


Yläkerran kylpyhuoneessa lattialaatat paikoillaan. Useimmat meistä tulevat ehkä ajatelleeksi valkoista, kun puhumme kylpyhuoneen väreistä. Mutta tosiasia on, että kylpyhuone, jossa on tummat lattiat, seinät ja .

Löydä nyt kylpyhuoneen hanat ja suihkut sekä muut kylpyhuoneen kalusteet edullisesti Netraudasta. Seinä- ja Lattialaatta Ciment Mix-musta-valkoinen x cm. Ovimalli: Rauhala Ovi: suorareunainen maalattu MDF-peiliovi.


Kylpyhuoneessa, jota on tehty koko tämä vuosi. Sori tätä hirveää hehkutusta mutta tätä se nyt vaan on. Meiltä löydät kaikki kaapit ja hyllyt kylpyhuoneen säilytykseen.


RÖNNSKÄR hylly, musta Leveys: cm Syvyys: cm Korkeus: 1cm. Kylpyhuoneen remonttia suunnitellessa kannattaa pyytää mallilaattoja kotiin testattavaksi. Muista, että myös huoneen valaistus vaikuttaa . Kaipaako keittiö tai kylpyhuone remonttia Byggmax tarjoaa laaja. Kerrostaloasunnon kylpyhuone on oikea tilaihme! Pieniin neliöihin on saatu toteutettua tyylikäs musta kylpyhuone seinä-wc:n kera.


Moderni kylpyhuone, jossa on käytetty seinillä pientä mustaa laattaa ja lattiassa vaaleanharmaata isompaa laattaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia