Käsintehdyt kaakelit

Valmistamme kotimaisena käsityönä kaakeliuunit (kakluunit) sekä korjaamme vanhat kaakeliuunit. Käsintehdyt laatat ja kaakelit keittiöön ja kylpyhuoneeseen. VälimuistissaKAAKELIT KLINKKERIT.

Käsintehdyt kaakelit kylpyhuoneeseen ja keittiöön. Kaakeleissamme on eläväinen lasite sateenkaaren kaikissa sävyissä. Laatat ovat yksilöllistä ja käsintehtyä keramiikkaa, minkä vuoksi laatan todellinen väri ja kiilto saattavat hieman erota kuvassa olevasta. VälimuistissaSamankaltaisiaValikoimastamme löytyy aitoja ja todella näyttäviä marokkolaisia sementtilaattoja sadoissa eri väreissä tai suomalaisia käsintehtyjä keraamisia luomuksia joissa .

Kaakeleiden polttouuni on ollut päällä, uunituoreet laatat on juuri. Kokonaan käsintehtyjen laattojen valmistusprosessi on pitkä ja vaativa. Käsintehdyt, yksilölliset keramiikkatuotteet Joensuusta. Kaikki Mustan Linnun keraamiset laatat valmistetaan käsityönä korkeapolttoisesta punasavesta.


Marokkolainen laatta Marrakech Designilta on ainutlaatuinen käsintehty aito betonilaatta. Laatat sopivat sekä yksityisiin että julkisiin tiloihin. Marokkolaiset sementtilaatat ovat erittäin kestäviä, helppoja puhdistaa ja luonnollisesti hengittäviä.


Käsintehdyt sementtilaatat kruunaavat sisustuksesi ja ne . Marokkolainen käsintehty kiiltäväpintainen laatta.

Zellige- laatat ovat käsintehtyjä ja niissä yhdistyy puhdistettu valkoinen savi sekä pinnoitettu lasi. Belle Epoque Käsintehtyjä keraamisia laattoja, verkkokauppa ja näyttelytila. Käsintehdyt keramiikkatuotteet - Kaakelit - Luonnonsaviastiat - Korut Suunnittelen ja valmistan tuotteet työhuoneellani Joensuussa. Minna Komulaisen suunnittelemat, Suomessa käsin tehdyt keraamiset Terraviiva-sisustuslaatat ovat nyt myynnissä Upofloor.


Keraamikon kädenjälki antaa sisustukseen säväyksen. Osta käsin tehtyjä laattoja liikkeistä tai pyydä keraamikkoa polttamaan laattoja, jotka . Tein vanhan 50-luvun mökin peruskorjauksen, sen laajennuksen ja sisustussuunnittelun. Käytin Zocohomen upeita marokkolaisia laattoja . MX Kivi tuo ensimmäisenä Pohjoismaihin upeat meksikolaiset käsintehdyt talavera-laatat.


Nyt maailmalla tunnetut kaakelit ovat myös suomalaisten saatavilla!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia