Sähkö lukko

Sähkölukkotuotteiden valikoimamme kattaa sähkömekaaniset varmuuslukot sekä vedin- ja painiketoimiset sähkölukkorungot niin umpi- kuin profiilioviin. Ulkopuolella vedin, sisäpuolella painike: Ovi on avattavissa vetämällä tai työntämällä vetimestä, kun sähköinen ohjaus on päällä (esim. lukija tai painonappi), . Yale Doorman on uuden ajan lukko, jonka avaat koodilla, kulkutunnisteella tai kaukosäätimellä - tarpeesi mukaan.

Lukon käyttöönotto on yksinkertaista, . LOQ on paljon enemmän kuin palkittu elektroninen lukko. Sähköinen lukitusjärjestelmä sisältää myös muita menestystuotteita, sellaisia kuin avain, kalustelukko . Lukitus on tärkeää niin henkilöturvallisuuden kuin omaisuuden suojaamisenkin kannalta.

Lukituksen toimivuus ja lukoston ajanmukaisuus on syytä tarkistaa . Kun painat sormesi lukijaan, lukko aukeaa välittömästi. Lisäksi tarvitset vain sähkölukon ja sähköä. Tehdään periaatteessa mitä vaan keksi sinä me yritämme toteutta sen! ABLOY OPTIMA -ratkaisussa mekaaniseen asunnon avaimeen ABLOY SENTO on yhdistetty sähköinen tunnisteosa (ABLOY OPTIMA). Lukko-ohjaimen rekisteri tuo lisäturvallisuutta, koska rekisteriin jää viimeisintä.


Lukituksen turvatila voi ohjata hälytyslaitetta tai veden ja sähkön katkaisua . Enää ei tarvitse murehtia avainten ja lukituksen kanssa. Oviautomatiikka Turku - Abloy tai Dorma ovikoneisto liitettynä sähkölukolla varustettuun oveen tekee kulkemisesta vaivatonta.

Oletko joskus seissyt lukitulla ulko-ovella ja pyytänyt ystävääsi avaamaan oven omasta asunnostaan nappia painamalla? Sähkölukko parantaa kotien turvallisuutta monin tavoin. Mutta aivan joka oveen ei tätäkään tekniikkaa kannata asentaa. Työmaatiloihin on nyt myös tarjolla kiinteistä toimitiloista tuttu sähkölukkoratkaisu. Lukkotehdas - Lukitus- ja suojaustuotteet edullisesti tehtaan hinnoin.


Verkkokauppa on avoinna 24h vuorokaudessa. Voit avata oven koodilla, kulkutunnisteella tai lisävarusteena ostettavalla kaukoavaimella. Sisältää ohjainyksiköt, abloy-lukkorungon (onefit-koko) ja 3 . Löydä Avaimeton sähkölukko parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Laatikossa on pyörinyt jonkin aikaa tuollainen Samsung Ezon -paristotoiminen sähkölukko, joka asennetaan oven pintaan.


Uusi 12v sähkö lukko laatikoihin tai oveen. Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (82) Varsinais-Suomi Kaarina . Lukkomoottori takaoviin sekä tavaratilan luukkuun. Katso myös: ARISTAR TAVARATILAMATTO VOLVO C3-OV HB 2007-.


Vantaan kotihoidon asiakkaille kännykällä avattavan sähkölukon asennuksesta ei koidu mitään kustannuksia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia