Mustat laatat

Mustan ja valkoisen yhdistelmä on kaunis ja ajaton valinta. Tämän kuvalaatan tyylisuunta ammentaa romanttis-renessanssin ajalta. Millaiset laatat sinä haluaisit sisustukseesi?

Valitse suosikkisi erivärisistä ja -kokoisista laatoista ja kaakeleista - Tilaa nyt Rautialta! VälimuistissaSamankaltaisiaKaipaako keittiö tai kylpyhuone remonttia Byggmax tarjoaa laajan valikoiman laattoja, klinkkereitä ja mosaiikkia – muodon, koon ja värin valitset sinä. Kaikenlaiset laatat, seinä- ja lattialaatat ja verhoilukivet eri tilaan ja eri käyttöön, myös ulos ja edulliseen hintaan.


Tai löytyy toki, mutta lattian kaato kuulemma hankala tehdä niin isoon laattaan.

Tilasin sitten mustat, koska halusin lattian olevan tummempi . Valitse suosikkisi K-raudan seinälaattavalikoimasta, josta löydät monet tyylikkäät seinälaatat ja kuviolaatat. Laatat -tuoteryhmän tuotteet löydät edullisesti Netraudasta. Saatavilla jo 7tuotetta - klikkaa ja tutustu tarjouksiin! Saippuasta jaa valkoiset jäljet laattoihin tai mitä lie kalkkijäämiä kaakelit ovat täynnä.


Laattojen valinnassa kannattaa kääntyä ammattitaitoisen Värisilmän puoleen, onhan kyseessä iso projekti ja pitkäikäinen sijoitus. Laatta kuin laatta ja vain mielikuvitus on rajana. Tehostelaattoja esimerkiksi kylpyhuoneen seinään.


Kylpyhuoneen laattojen puhdistus voi olla työlästä puuhaa – etenkin, kun lika on usein hyvin pinttynyttä.

Lue asiantuntijan vinkit oikeanlaiseen . Kotiin sisustusideoita sanalle mustat laatat. StyleRoomista löydät inspiroivimmat kuvat ja kodit. Sisustusideoita ja sisustuskuvia aiheesta kylpyhuoneen laatat. StyleRoomista löydät tuhannet inspiroivat kodit ja kuvat. Usein luullaan, että kyseiset lattialaatat soveltuvat vain ulkotiloihin, joskus ehkä.


Valkoista, kiiltävää laattaa aulan lattiassa ja mustaa, kiiltävää laattaa seinällä. Kylpyhuoneen saumassa on tumma rantu ja parissa laatassa kukkii mustien pilkkujen rivi. Jos saunan yhteydessä olevan suihkutilan kaakeleiden saumoihin kertyy mustaa pilkkua eli hometta ymmärtäisin.


Laattojen toimivuutta ei nimittäin aina osata ajatella, vaikka esimerkiksi. Satosalmen mukaan pienet mustat pilkut kaakeleiden pinnoilla. Tuntuvatko kylpyhuoneen tai keittiön laatat keräävän likaa?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia