Käsintehdyt keraamiset laatat

Suomalaista designia, käsintehtyjä, uniikkeja poltettuja keraamisia laattoja. Myös käsinmaalattuja laattoja Tunisiast. VälimuistissaSamankaltaisiaKäsintehdyt keraamiset laatat.

Kaikki Mustan Linnun keraamiset laatat valmistetaan käsityönä korkeapolttoisesta punasavesta. Studio Hilpeä on Kuhmossa toimiva keramiikkastudio. Tuotteitamme ovat keraamiset seinälaatat ja muut sisustustuotteet.


Studio Hilpeän laatat ovat käsityönä Suomessa valmistettuja.

Laatat ovat yksilöllistä ja käsintehtyä keramiikkaa, minkä vuoksi laatan todellinen väri ja kiilto . Löydä kauneimmat laatat omaan kotiisi Kaakelikeskuksen valtavasta valikoimasta. Keraaminen laatta on kova pinnoitemateriaali, jota käytetään muun muassa lattioiden ja seinien verhouksena. Keraamisen laatan etuja ovat helppohoitoisuus, . Käsintehdyt keraamiset laatat Suunnitellaan ja valmistetaan omia sisustuskaakeleita, kylttejä (neliskulmaiset tai vapaamuotoiset), reliefejä tekstillä. Belle Epoque Käsintehtyjä keraamisia laattoja, verkkokauppa ja näyttelytila. Vanhan ajan tyylinen keraaminen koristelaatta - kaakeli.


Maalattu ja koristeltu käsin, osia toteutettu paperikoristelutekniikalla. Käsintehdyt keraamiset laatat ovat osa persoonallista sisustusta.

Tilaustyönä valmistettavilla laatoilla voi luoda mm. Uudet keraamiset laatat ovat kooltaan ja muodoltaan. Masia-laatat tuovat mieleen entisajan käsintehdyt laatat. Keraaminen laatta sopii välitilaan, seinään tai lattiaan. Les Dalles -laattasarjan laatat muistuttavat perinteisiä käsintehtyjä laattoja modernilla twistillä.


Puu ja betoni ovat laattamaailman kuumimmat trendit. Puukuosit ja kalanruotokuvio, betoni ja kivi, ylellinen marmori ja käsintehdyn näköiset pinnat,. Pukkila kuuluu yhteen Euroopan suurimmista keraamisia laattoja . Sementti- ja keraamisten laattojen maahantuonti ja jälleenmyynti.


Upeat vanhanaikaista romantiikkaa tihkuvat käsintehdyt keraamiset laatat . Laattojen valinnassa kannattaa kääntyä ammattitaitoisen Värisilmän puoleen, onhan kyseessä iso projekti ja pitkäikäinen sijoitus. Minna Komulaisen suunnittelemat, Suomessa käsin tehdyt keraamiset Terraviiva-sisustuslaatat ovat nyt myynnissä Upofloor.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia