Hana keittiö

Hanat kannattaa valita huolella, sillä laadukas ja oikein sijoitettu hana helpottaa päivittäisiä toimia keittiössä. Lisäksi pienillä yksityiskohdilla on merkitystä, joten . Keittiöhanat jokaiseen keittiöön laatumerkeiltä, pesukoneventtillillä tai ilman.

Laajasta valikoimastamme eri kokoiset, tyyliset ja väriset keittiöhanat - löydä oma . Keittiöhanoissa on hyvä olla hyödyllisiä etuja, kuten juoksuputken kääntyvyys ja hanan helppokäyttöisyys. Näin voit nauttia toiminnallisesta keittiöstä, jossa . ORAS (13); HANSGROHE (11); GROHE (11); GUSTAVSBERG (4); CELLO (4).

Laaja keittiövalikoimamme sisältää mitä erilaisimpia hanamalleja ja –materiaaleja. Tervetuloa valitsemaan laadukkaista vaihtoehdoista sinulle sopivin! Hana on keittiön käytetyin varuste – ja harvoin käyttämättömänä. Kvikillä on siksi valikoimassaan vain johtavien valmistajien laatuhanoja.


Vedettävä hana on must väline jokaiselle kotikokille. Keittiöhanoistamme löydät useita eri vaihtoehtoja. Laadukkaita ja tyylikkäitä suihkuhanoja, termostaatteja, käsisuihkuja, suihkusettejä, pesuallashanoja ja keittiöhanoja Hansgrohe ja Axor-brändeiltä. Keittiöhanat ja paljon muuta tarpeellista rakentamiseen ja remontointiin löydät edullisemmin Talotarvike.


Perinteinen kahdella säätimellä varustettu keittiöhana.

Joustavat liitosletkut, sisäletku silikonia, . Allaskeskus on keittiön käytetyin työpiste, joten on tärkeää, että hana on käytännöllinen ja juuri sinun tarpeisiisi sopiva. Vaihtokahvat keittiö- ja pesuallashanoille. Hanassa on helppokäyttöinen lenkkikahva, pesukoneventtiili ja kääntyvä korkea juoksuputki 120° (mahdollista rajoittaa 0° tai 60°). Gustavsbergiltä löytyy useita moderneja malleja.


Oras on hyvin yleinen ja käytetty merkki, . Oras keittiöhanat myötäilevät Oraksen tuotevalikoiman korkeaa laatua ja käytännöllisyyttä. Niissä yhdistyvät laadukkuus, tyylikäs muotoilu ja edistyksellisyys .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia