Biolan kompostikäymälä prisma

Biolan Kompostikäymäläeco on hajuton, siisti ja ympäristöystävällinen käymälä. Lämpöeristetty kompostorirakenne tuottaa kompostia nopeasti, ja mahdollistaa . Press enter to collapse or expand the menu.

Näytä tuotteet: Kaikki; Facet Value Prisma Kouvola. Varaosapaketti Biolan Kompostikäymälä eco ja Pikakompostori 2eco: alaluukun salpakumi kpl ja salvan ruuvi kpl. Biolan Simplett on lattiatason päälle sijoitettava kuivakäymälä sekä sisä- että ulkokäyttöön. S x L X K) x x cm - istuinkorkeus 4cm - tilavuus 2l, paino kg - sopiva 2-hengen taloudelle .

Biolan Icelett on hajuton, siisti ja ympäristöystävällinen käymälä. Toiminta ei tarvitse vettä eikä viemäriä ─ vain sähkö riittää. Biolan Kuivikekäymälä on vapaa-ajan asunnoille tarkoitettu siisti ja helppokäyttöinen kuivakäymälä. Se voidaan asentaa suoraan lattian päälle erilliseen . Vain myymälässä; Saatavuus: Valitse myymälä. Tartteis ostaa heti keväällä Biolanin kompostikäymälä ECO:n möksälle.


Löydä Biolan Eco, kompostikäymälä 2l parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Katso Hintaseuranta ennen ostopäätöstä, niin et maksa turhasta. Tämän tuloksen kuvausta ei ole saatavilla sivuston robots.

Hajuton, siisti ja ympäristö- ystävällinen 2l:n kompostikäymälä ympärivuotiseen käyttöön. Mukana kaksi säkkiä Komposti- ja huussikuiviketta. Biolan Erotteleva Kuivikekäymälä tummanharmaa. Biolan Kompostikäymälä Eco tummanharmaa 2l. Biolan Simplett erotteleva kuivakäymälä.


FORSSA, OSUUSKAUPPA HÄMEENMAA, PRISMA FORSSA PUUTARHA JA PIHA, TAPULIKUJA 3010 KYLLÄ, KYLLÄ. Biolan Kompostikäymälä asennetaan lattian läpi siten, että kompostisäiliön kansi muodostaa istuinkannen. Käymälälaitteen korkeus on 1cm, kun normaali . Olen katsellut että sinne sopisi erinomaisesti Biolanin erotteleva kuivikekäymälä.


Prismassa katselin tuollaista pönttä ja kokeilin ja ihmettelin . Lämpöeristetty, myös keittiöjätteen ympäri-.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia