Wc n siivous

Puhdista pesu- ja wc-tilat riittävän usein, vähintään viikottain. Vaihda siivouksen yhteydessä myös käsipyyhkeet. Muista välillä puhdistaa myös lattiakaivot.

Asenna yövalo makuuhuoneen ja wc:n välille. Wc-tilojen puhdistusaineena on neutraali tai heikosti emäksinen yleispuhdistusaine. Tarvittaessa laitoksen ohjeen mukaan klooripitoinen puhdistusaine, jos . Valitse aine ja sen annostelu WC:n käytön ja likaisuuden mukaan.

Sitten sisäpuolelle WC-pesuainetta, hetken vaikutus ja harjaus vessaharjalla. Olen työharjoittelussa laitoshuoltajatehtävissä ja tunnen olevani ihan kädetön WC:n siivouksessa! Kaikkein eniten kismittää, kun olen niin . WC:n puhdistus on hyvä pitää osana viikkosiivousta, jolloin WC pysyy yleissiistinä ja mukavana käyttää.


Tämän lisäksi WC istuin ja WC pönttö on syytä pestä . WC:n säännöllinen siivoaminen on tärkeää, koska. WC on lämmin ja kostea tila, jossa on paljon mikrobeja. Pinttynyt wc-istuin on joskus lähes mahdoton puhdistettava. Mikäli tavanomaiset wc:n puhdistusaineet eivät tehoa, voi .

Olisiko tehokkaita ympäristöystävällisiä aineita siivota wc pytty, usein joutuu pesemään pesuaineilla, kun tuntuu pisun haju tarttuvan. Hapan WC:n puhdistusaine, Ecolab Into WC Clean on tarkoitettu WC-altaiden ja urinaalien säännölliseen puhdistukseen kylpy- ja. Siivoaminen ei ole vain jälkien korjaamista, vaan se on myös tilojen ja pintojen.


Olet täällä: Valkeakosken kaupungin kasvatus- ja opetuskeskus Perusopetusyksiköt Tyryn koulu Roukontie 376Valkeakoski Pienluokka Kotitalous . Wc:n siivous innostaa kaikkia keskustelemaan, vertailemaan ja esittelemään omia näkemyksiään siitä, mitä se o-i-k-e-a aseptiikka sitten . Siivouksen kannalta kodin tärkein kohde. WC:n siivous on myös terveyssyiden takia tärkeää, koska lämpimässä ilmassa viihtyvät ja kehittyvät . Olen 17-vuotias ja omaan kämppään muuttamassa. Helposti vaihdettavat Hiussieppari ja Lattiakaivosuodatin helpottavat vessan siivousta.


Vaihda WC:n pesun yhteydessä myös käsipyyhkeet. Ja koska ne ovat ahkerassa käytössä, on siivous tehtävä mahdollisimman. Klikkaa WC:n eri pinnoilla esiintyviä kuvakkeita, niin esittelemme sopivimmat .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia