Vc pöntön varaosat

Voimme auttaa varaosien hankinnassa, jos lähetät kuvan ja tiedot wc:n merkistä. Virtaako vesi koko ajan säiliöstä pöntöön, vaikka et vetäisi wc-pönttöä? Kun käytät tuotteitamme oikein ja huollat niitä säännöllisesti, voit nauttia niistä vuosia.


Kuluvia osia joutuu kuitenkin aina jossain vaiheessa tuotteen käyttöikää . Löytääksesi oikean varaosan, vertaa oman WC-istuimesi huuhtelupainiketta alla oleviin kuviin ja klikkaa eteenpäin oikeaan osaan. WC-VARAOSA IDO Z64061000SÄILIÖN TIIVISTE. WC-HUUHTELUSÄILIÖ IDO Z21770010ANIARA SÄILIÖ.

Apua varaosien valinnassa ja IDO-wc;n kunnossapidossa saat alla olevista linkeistä: Ido on uusinut varaosavalikoimansa. WC-istuimen tarvikkeet ja varaosat saat edullisesti Bauhausista. Myös kätevästi verkkokaupasta, tutustu jatkuvasti kasvavaan valikoimaamme!


Omnian aikuisopiston Kiinteistöpalvelujen perustutkinnon opiskelijat tekivät videon WC:n korjaamiseen. IDO varaosat aina edullisesti ja yli 10muuta tuotetta rakentamiseen, sisustukseen. Onko wc-istuimesi kansi hajalla, tai reistaileeko painonappi niin, ettei . Todennäköisesti) vuodelta -jo peräisin oleva Arabian pönttö vuotaa. Malli on 0mikäli istuinkannen sisäpuolella oleva numerosarja on pöntön . Vanhemmissa Arabian WC:ssä on messinkinen mekanismi ja puolipyöreä huuhteluventtiili ja . Tietääkö kukaan mistä saa cersanit-pönttöön kannen saranaosia? On lohennu toinen sarana, niin pitäs saada uus jostain.


Tämän tuloksen kuvausta ei ole saatavilla sivuston robots. Monissa LVI-töissä pystyy säästämään paljon rahaa, kun tekee lain sallimat työt itse. Tuotteisiimme on saatavana varaosia tai korvaavia osia vähintään vuotta siitä,. Varaosat WC-istuimiin, kylpyammeisiin, kylpyhuonekalusteisiin ja suihkuihin.


Eiköhän jokainen 10v vanha wc pönttö oo paska jos sille ei oo mitään tehty. Kaupoista saa wc pöntön huoltopaketteja (tiivisteet lähinnä). Alkoi 4-vuotta vanha gustavberg vuotamaan säiliöön ja sieltä tietenkin viemäriin.


Muutamaan otteeseen purkasin ja kasasin sisäosat . Laaja valikoima LV-tuotteita heti noudettavissa. Valikoimamme sisältää tuotteet ja järjestelmät lämmitykseen, veden- ja energianjakeluun sekä kaikki tarvittavat .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia