Purmo pyyhekuivain

Pyyhekuivaimet voidaan kytkeä suoraan vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja ne kattavat tavallisesti koko kylpyhuoneen lämmöntarpeen. Alaid X on valkea, kiiltäväpintainen, elektronisella termostaatilla varustettu pyyhekuivain, jonka lämmöntuotannossa hyödynnetään sekä sähköä että . Pyyhekuivain voidaan kytkeä vesikeskuslämmitysjärjestelmään.

Lisävarusteena on sähköpatruuna, 300-6W, sekä yksitieventtiili, joka . PURMO Flores kylpyhuoneradiaattori on valmistettu teräksestä huippumodernilla hitsaustekniikalla, joka tekee siitä edullisen ja suositun mallin. PURMO Java kylpyhuoneradiaattori on valmistettu teräksestä ja on tarkoitettu kytkettäväksi vesikiertoiseen lämmitysverkostoon - kattaa tavallisesti koko .

Purmo Pyyhekuivaimet ja paljon muuta tarpeellista rakentamiseen ja remontointiin löydät edullisemmin Talotarvike. Hinta 80€) Bandai IR 400W kapeine pyyhetankoineen on niin hopeisessa vakiosävyssään elegantti lisä kylpyhuoneeseen tai keittiöön. Kromipintainen Alaid IR 500W on varustettu pyöreillä, putkimaisilla pyyhetangoilla, joten kuivauspinta-alaa mahtuu pieneenkin tilaan runsaasti.

Pyyhekuivain Athena osoittaa nopeasti arvonsa sisustuksellisena. Tuotemerkki: Purmo; Tuotenumero: S-8128605; Korkeus: 800. Meille paikallinen LVI liike on tarjonnut Purmon Java 13pyyhekuivainta näillä tuotteilla: PYYHEKUIVAIN VESI PURMO JAVA JAV13VALKOINEN. Hanki Purmo minorca pyyhekuivain edullisesti Nettimarkkina.


Pyyhekuivain MURIA R - MUR R P 2C - PURMO. Tuoteryhmät Lämmityslaitteet Pyyhekuivain Rettig Lämpö Oy . Valkea, kiiltäväpintainen, elektronisella termostaatilla . KUIVAUSTELINE VESI PURMO FLORES FLC08KROMI. Pyyhekuivain virtakytkimellä ilman termostaattia. Pistotulpallinen m liitosjohto ja kiinnitysruuvit. Kytkinkotelo voi sijaita alhaalla oikealla tai vasemmalla.


Se valmistetaaan huippumodernilla hitsaustekniikalla. Tämän tuloksen kuvausta ei ole saatavilla sivuston robots.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia