Laatat fi

Tervetuloa hankkimaan kauniit ja kestävät laatat sisä- ja ulkokohteisiin Turun satamasta. Toimitukset Turusta Helsinkiin ja koko Suomeen! Laatat, mosaiikit, laatoitusaineet ja -työkalut sekä kylpyhuonekalusteet asiantuntevasti palvellen jo 20v kokemuksella.

Tule tutustumaan uusiin toimitiloihimme Vantaan Petikkoon (Petikontie 012Vantaa). Finoa Oy yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti. ABL Laatat on suomalainen perheyritys laajimmalla keraamisten laattojen.


Laatoitus kuntoon K-raudan suurella laattavalikoimalla!

Tilaa haluamasi seinälaatat, lattialaatat, mosaiikkilaatat ja sisustuslevyt kaikkiin tiloihin! RTV-Yhtymän keraamisten laattojen valikoima perustuu oman maahantuonnin mallistoon, jota kehitetään jatkuvasti kysynnän ja monipuolistuvien . Rakkaudesta laattoihin jo vuodesta 1874. Katso kätevät vinkit laattojen asennukseen.

Valmistamme Turussa kahdella tehtaalla kymmeniä erilaisia laattoja, päällyste- ja muuri- sekä reunakiviä. Edustamme laadukkaiden valmistajien laattoja. Jos etsit lattia- tai seinälaattaa kotiin tai. ATV:n laajan kaakeli- ja laattavalikoiman avulla onnistuvat niin kodin pieni pintaremontti kuin suuremmatkin muutokset.


Palveleva laattojen ja kylpyhuonekalusteiden erikoisliike. Tuomme itse maahan valitsemiemme toimittajien korkeatasoiset tuotteet. Rakennus Oy Laattatalo on erikoistunut julkisten tilojen laatoitus-, marmorointi- ja luonnonkivitöihin, saniteettitilojen. Keraaminen laatta on kova pinnoitemateriaali, jota käytetään muun muassa lattioiden ja seinien verhouksena.


Keraamisen laatan etuja ovat helppohoitoisuus, . Keittiön välitilaan sopivat yhtä hyvin niin matta- kuin kiiltäväpintaisetkin laatat tai. Kylpyhuoneremontit Tampereella ammattitaidolla. Vesieristys märkätiloihin ja laatoitus kaikkiin talon tai liikehuoneiston tiloihin. LAATTACO- Kylpyhuoneet Oleskelutilat Keittiöt Ulkotilat Julkiset tilat Mosaiikit LUXUS Luonnonkivilevy Lattialaatat Seinälaatat LUONNONKIVI .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia