Wc istuimen puhdistus

Pinttynyt wc-istuin on joskus lähes mahdoton puhdistettava. Kurkkaa asiantuntijan neuvot, ja huolla wc-istuin säännöllisesti. Olisiko kenelläkään hyvää neuvoa miten puhdistaa pinttyneen lian wc-pöntöstä.

Se kohta pöntöstä jossa vesi on, on aivan mustana edellisen . Lapsukaiseni muuttaessa vuokrakämppäänsä, jossa tosi musta wc-pönttö, sain sen valkenemaan Domestoksella. WC:n puhdistus on hyvä pitää osana viikkosiivousta, jolloin WC pysyy yleissiistinä ja mukavana käyttää. Tämän lisäksi WC istuin ja WC pönttö on syytä pestä .

Veski olisi nyt uudistettu WC-pönttöä lukuunottamatta. Ajattelin uusiokäyttää vanhan IDO:n pöntön. Vesirajassa on likarantu tai kerrostuma, joka . Wc-pöntön puhdistus pitää bakteerit kurissa ja ylimääräiset hajut poissa. Lue alta vinkkimme vaivattomaan vessanpöntön pesuun.


Olemme muuttaneet vähän aikaa sitten asuntoon, jossa on mustat wc-istuimet. Mieto yleispuhdistusaine korvaa myös WV-pöntön pesuun tarkoitetun puhdistusaineen. Vessan lavuaari puhdistuu hyvin myös tavallisella . Tosin säännöllisestä istuimen pesemisestä huolimatta kalkki sotkee sen melko pian uudestaan.

Kuuhunkin mennään, mutta kalkkisen veden . Konetiski- ja pyykinpesuainetta olen kokeillut, samoin kuin muita yleispuhdistus- ja WC:n-pesuaineita, ja etikkaa. Mitä ainetta käytätte WC-pöntön ulkopintojen puhdistukseen? Onko aine desinfioivaa ja sopiiko se sekä muovi- että posliini(?)pinnoille?


Jos pitää puhdistaa vessanpönttö, johon on pitkään kehittynyt jotain kovettunutta kalkki- ja. WC-pytyn saostumiin suositellaan happamia puhdistusaineita. WC-istuimen puhdistusaine, tuoksu spearmint.


Uusi aseemme kylpyhuoneen puhdistukseen puhdistaa WC-istuimet luonnollisesti ja tehokkaasti. Wc-istuimen pinta on helppo pitää puhtaana, säännöllinen puhdistus miedolla pesuaineella riittää. Kulhon pohja, jossa vesi seisoo jatkuvasti, pitää puhdistaa . Coca Cola puhdistaa happamana aineena wc-pöntön, lavuaarit ja suihkuseinien likapirskeet.


Sillä voi poistaa myös rasvatahroja ja ruostetta. Wc-tilojen puhdistusaineena on neutraali tai heikosti. Sitten kun hoitaa uutta pönttöä kunnolla ja säännöllisesti puhdistaa pöntön niin se.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia