Pesuhuoneen vesieristys

Vesieristys on elintärkeä osa kylpyhuoneen seinä- ja lattiarakenteita. Kylpyhuoneen vedeneristys ja laatoitus kotimaisella Kiilto Kerafiber vedeneristysjärjestelmällä. Kerrostalokohde Tampereella, jossa saunan, pesuhuoneen ja wc:n lattian sekä pesuhuoneen ja wc:n seinien vesieristys ja laatoitus kuului urakkaan.

Lattia vesieristetään vasta sitten, kun seinät on laatoitettu, sillä vesieriste ei kestä. Vedeneristys, 2-kertainen sively + vahvike- nauhat = 540 . Esimerkki saunan ja pesuhuoneen väli- sestä seinäratkaisusta. Taloyhtiöt teettävät pesuhuoneiden kosteus- kartoituksia, joiden tuloksista ei .

Otsola Otsolassa tehtiin pesuhuoneen vedeneristys Kiillon vedeneristysjärjestelmällä. Vedeneristys on tärkeä osa märkätilojen rakennetta. Urakoitsija on tänään käynyt katsomassa hommaa ja tekee korjaukset, MUTTA isännöitsijä on antanut ohjeet, että vesieriste tehdään seinälle 15cm lattiasta eikä . Kysyisin vuonna 89-rakennetun omakotitalon vesieristyksistä, millaisia sen ajan määräysten mukaiset eristykset pitäisi olla. Pesuhuoneen ja saunan väliseinä on poikkeus, mutta se tehdäänkin niin, että pesuhuoneen vedeneristyksen ja löylypuolen höyrynsulun väliin .

Pesuhuoneen seinät on laatoitettu, mutta saunan sekä pesuhuoneen lattiaan laitettiin vielä vesieristeet kaksin kerroin. Saunan ja pesuhuoneen lattiassa on jo vuonna 19täytynyt olla. Lain esitöiden mukaan vesieristys on rakenteisiin kuuluva seikka ja . Vesieristystä saa tehdä kuka vaan, kunhan seuraa valmistajan ohjeita! Mitään lakia ei ole olemassa joka tämän kieltäisi, kuten esimerkiksi . Kerrostalohuoneiston 4mpesuhuoneen lattian ja seinien pohjatyöt ja vesieristys. Vesieristäjän sertifikaatti vaaditaan ehdottomasti!


Samalla uusittiin myös seinien laatoitus (24m2) sekä silikonisaumaukset. Yli 30-vuotta vanhaan kylpyhuoneeseen tulee kosteusvaurio. Kuuluuko kosteusvaurio kokonaan taloyhtiön kustannettavaksi? Kerrostalokaksion kylpyhuoneen vesieristys. Tarkoitukseni on tehdä itse pohjatyöt sekä laatoitus, . Kylpyhuone altistuu kovalle kosteusrasitukselle.


Katso Meidän Talon asiantuntijan ohjeet kylpyhuoneen vedeneristyksen ja laatoituksen . Nyt taloyhtiö kieltäytyy maksamasta vesieristystä vedoten siihen että.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia