Kylpyhuone kaapinovet

Tyylikäs ja käytännöllinen kylpyhuone, siihen tarvitset toimivat ja oikein mitoitetut kylpyhuonekalusteet, allas-, peili- ja sivukaapit, kalusteryhmät, peilit, . Kylpyhuonekalusteet ovat olennainen osa kylpyhuonetta. Byggmaxin kylpyhuonekalusteilla kalustat niin perinteisen kuin moderninkin kylpyhuoneen.

Hemmottele itseäsi viihtyisällä kylpyhuoneella. Meiltä löydät niin allaskaapit, kalusteet, hanat, peilit kuin tekstiilit yhden katon alta. Vertaile kaapin ovi-malleja, löydä hinnat ja sommittele sopiva kylpyhuoneen kaappi. Klikkaa tästä että pääset luomaan oman Kaapin Ovet suunnitelmasi .

Kaarinalainen Puuvaja Oy tarjoaa kylpyhuoneen, kodinhoitohuoneen ja keittiön kaapin ovet monessa eri värissä ja pinnoitteella. Video: Miten toteuttaa kylpyhuoneen lisäilmanvaihto? Puusuutari Jari Tihilä tekee persoonalliset kiintokalusteet niin keittiöön kuin kodinhoitohuoneeseen.


Yksiovinen peilikaappi on valmistettu kosteudenkestävästä, valkoiseksi pinnoitetusta P5-luokan lastulevystä. Uusi ilme helposti myös kylpyhuoneeseen Elegan avulla uudistat myös kylpyhuoneen ilmeen ja toimivuuden uskomattoman helposti ja edullisesti. Valikoimasta löytyy sekä maalattuja, että kalvopintaisia kalusteovia keittiöön, kylpyhuoneeseen ja wc-tiloihin, sekä muihin kodin tiloihin. Kalvopinnoitetut kaapinovet ovat myös näyttäviä, sillä trendikkäiden värisävyjen lisäksi tarjolla on valinnanvaraa sileistä ovista aina holvikaari- ja uraoviin.


Osaamisemme ei rajoitu pelkästään keittiöön – kalustamme myös kylpyhuoneet ja kodin muut tilat. Keittiön kaapin ovet luovat ensivaikutelman keittiöstäsi.

Valikoimastamme löydät keittiön kaapin ovet jokaiseen makuun. Maalatut ovet on helppo pitää puhtaana ja ne kestävät hyväkuntoisina vuodesta toiseen. Tutustu maalattujen ovien valikoimaan ja löydä suosikkisi! Varastomallistomme lisäksi käytössäsi ovat houkuttelevat tilausvalikoimamme tuotteet, joihin lukeutuvat esimerkiksi erikoisemmat kylpyhuoneen kaapinovet.


Hanki kaapinovet Keittiökeitaalta, oli kyse sitten keittiöstä, makuuhuoneesta,. Meiltä saat myös kaikkien kodin tilojen, kuten keittiön, kylpyhuoneen, . Tarvitsisin pikaisesti vinkkejä, kuinka korjata allaskaapin ovi, joka on päässyt kastumaan niin, että kaapin oven alaosassa on pari muutaman .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia