Komposti wc biolan

Lämpöeristetty kompostorirakenne tuottaa kompostia nopeasti, ja mahdollistaa myös kotitalousjätteen kompostoinnin. Toimintaperiaate on luonnollinen, eikä se. Kompostikäymälän jätesäiliönä on 2litran lämpöeristetty kompostori, jonka tehokas ilmanvaihto takaa jätteen kunnollisen kompostoitumisen jo jätesäiliössä.

Laita Biolan Kompostikäymäläeco:n pohjalle noin cm:n kerros (n. l) Biolan Komposti- ja Huussikuiviketta, jotta nesteenpoistolevy ei tukkeennu. Biolan Kompostikäymäläeco on hajuton, siisti ja ympäristöystävällinen käymälä. Lämpöeristetty kompostorirakenne tuottaa kompostia nopeasti, ja mahdollistaa . Biolan Kompostikäymälä eco on hajuton, siisti ja ympäristöystävällinen käymälä.

Lämpöeristetty kompostorirakenne tuottaa kompostia nopea.

Ruskea Biolan Kompostikäymälä ECO on hajuton, siisti ja ympäristöystävällinen käymälä. Lämpöeristetty kompostorirakenne tuottaa kompostia nopeasti, . Tässä tulisi ohje huussista, jonne soveltuu esimerkiksi Biolanin Kompostikäymäläeco. Kuivikkeeksi suositellaan Biolan Komposti- ja Huussikuiviketta. Kotimainen, kiinteän jätteen tehokkaasti kompostoiva käymälä, joka kompostoi. Biolan Kompostikäymälä Eco:n patentoitu ilmastointijärjestelmä varmistaa . Kotimainen, kiinteän jätteen tehokkaasti kompostoiva käymälä.


Lämpöeristetty rakenne, toimiva ilmanvaihto. Asumista varten selvittelin wc:itä, ruoanlaittomahdollisuuksia ja muita käytännön asioita. Meille valittiin malliksi Biolanin kompostikäymälä eco.


Komposti- ja huussikuiviketta laitetaan aina 2-5dl käytön jälkeen. Suotonestettä voidaan käyttää esimerkiksi kompostin kiihdykkeenä vuoden. Biolan Kompostikäymälä on siisti ja toimiva ratkaisu vapaa-ajan asunnolle. Biolan Naturum on kompostoiva ja erotteleva kuivakäymälä vakituiselle asunnolle . Kuivikekäymälä Biolan Tuotteelle yhteensopiva kompostori on Biolan Kompostikäymälä eco Biolan kompostikäymälä eco on kotimainen hajuton ratkaisu .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia