Ikea saareke

Kenelläpä ei olisi käyttöä ylimääräiselle työskentely- ja säilytystilalle? Irrallinen keittiösaareke tai tarjoiluvaunu tarjoaa lisätilaa helposti ja kohtuuhintaan. Edullisin tie unelmiesi keittiöön alkaa tästä.

Meiltä saat kaikki keittiökalusteet heti mukaasi pieniin ja suuriin keittiöihin vuoden takuulla! IKEA - Tervetuloa keittiögalleriaan, jossa voit selailla lukuisia erityylisiä ja -kokoisia keittiöratkaisuja – ja yllättyä niiden edullisista hinnoista. Meiltä löydät parhaimmat apupöydät jokaiseen makuun.


Valitse vain haluamasi koko, tyyli ja väri.

Tervetuloa tekemään laadukkaita IKEA-löytöjä. Klassinen ja ihastuttavan rustiikkinen STENSTORP-sarja tuo keittiöön vanhanaikaista maalaistunnelmaa. Sarjaan kuuluu erilaisia säilytysratkaisuja . Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa.


Kannattimen korkeus on säädettävissä, mikä takaa saarekkeen vakauden myös epätasaisella alustalla. Saarekkeen ääressä olevien istumapaikkojen ansiosta et jää paitsi vieraiden kuulumisista porkkanoita kuoriessasi, ja saatat jopa saada apua kokkaamiseen. Keittiömme puitteet luovat harmaaksi maalatut seinät sekä Ikean valkoiset keittiönkaapistot.


Keittiön saarekkeen päässä on avohyllyt. Hakusanat: ikea-keittiö , avohyllyt , saareke ,.

Saarekkeen päälle asennettuun tuulettimeen lyö helposti päänsä, vaikka se olisi asennettu. Ikea-keittiöiden tuoteryhmäpäällikkö Vesa . Saareke on vanhempaa ikean mallistoa jota ei enää myydä. Se on massiivi puuta ja erittäin painava. Eli mietin tuossa onnistuuko noista Ikean keittiönkaapeista tekemään fiksun saarekkeen? Hyvänä esimerkkinä tämä keittiön saarekkeen lamppu.


Lamppu on samaa Ikean Ranarp -mallistoa kuin ruokapöydän päällä oleva valaisin. Uudet Ikea-kalusteet on kuitenkin helppo naamioida saumattomaksi osaksi muuta ”jo. Emme siis oikeastaan edes harkinneet muuta kuin IKEAn keittiötä. Etualalla on saareke jonka vasemmalla puolella muu keittiö. Ikea-museossa Ruotsin Älmhultissa ollaan tyytyväisiä.


Toinen esimerkki on iso saareke, jonka päällä on vain liesituuletin. Ikean klassista hyllyä on tarjolla montaa eri mallia. Se on myös ajaton kaluste, sillä sen käyttömahdollisuudet ovat miltei rajattomat.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia