Wc pöntön vesiliitäntä

Pitääkö wc-pöntön ottovesiputken olla kiinteä, kun yleensä näkee vain kuparisia putkia? Nimittäin nyt vuotaa tuon putken yläliitoksesta, säiliön . Olen vaihtanut WC:n pytyn sisällä olevan sulkijaventtiilin osat (IDO Aniara).

WC:n korkeus sopii yhteen pesualtaan vakiokorkeuden kanssa. Säädettävän vesiliitännän ansiosta asennus on yksinkertaisempi ja lopputulos tyylikkäämpi. WC-istuimen yhdistämiseksi viemäriputkeen. Sopii 1mm:n sileään tai muhvilla varustettuun liitäntään. Näin helppoa sinun on asentaa paikoilleen oma IDO Seven D wc - istuimesi.


VIDEO: WC-istuimen vesi voi valua huomaamatta koko ajan. Vuotava pönttö voi kuluttaa vuoden aikana 100-2kuutiota vettä, ja se tulee kalliiksi. WC-ISTUINKANSI IDO 91260220TREVI VALKOINEN. WC-ISTUINKANSI IDO 91130010SEVEN D VALKOINEN. Kaikissa Geberit asennusjärjestelmissä on nyt vakiotuotteena kaksi suojaputkea Geberit AquaClean -WC-pesuistuimen piilotettuja syöttöputkia varten sekä yksi . Odorless by Halax wc-istuin voidaan asentaa mihin tahansa vessaan tai kylpyhuoneeseen, jossa on normaalit.


WC-istuimen asennus ei sujunut aivan niin kuin elokuvissa. Tai itseasiassa istuin oli nopeasti paikoillaan, mutta lopulta palattiin pisteestä B . Joissakin wc-istuinmalleissa liitännän voi tehdä kummalle puolelle tahansa, mutta useimmiten liitäntä sopii . Liimakiinnitys, ilman kiinnitysreikiä WC-jalassa. Viemäriliitin nro 635sisältyy hintaan, ei tarvita kiinnityssarjaa.


Nautic WC- ja bidé-istuimen asennusohje. Se on käytössä monta kertaa päivässä, joten sen on oltava niin toimiva, tyylikäs kuin kestäväkin. WC-ISTUIN IDO 376SEVEN D KORKEAIDO:n WC-istuin Seven D 376on. WC-istuimen vesiliitäntä on mahdollinen joko oikealta tai vasemmalta puolelta.


WC-istuimen asennus vaatii aina ammattilaisen. Valitse itsellesi sopiva lattiamallin WC-istuin verkkokauppamme valikoimasta, niin koulutetut asentajamme . Löytääksesi oikean varaosan, vertaa oman WC-istuimesi huuhtelupainiketta alla oleviin kuviin ja klikkaa eteenpäin oikeaan osaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia