Suihkuverho 220 cm

Spirella Kankainen suihkuverho RAYA, valkoinen 180x2cm. Valkoinen tekstiilisuihkuverho, jossa helmiäisen valkoinen hento kuviointi. Olen kysellyt asiaa aikaisemminkin, mutta yritän kalastella ja kuulostella edelleen.

Mistä ihmeestä löydän suihkuverhon, mikä on edes vähän . SUIHKUVERHO PISLA PRISMA 180X200CM KIRKAS VINYYLI. Suihkuverhon tanko 125-2cm UR-22451.

Suihkuverhotanko Magic 75-1cm valkoinen. Suihkuverhotanko Magic 125-2cm valkoinen. Tallenna ostoslistasi ja suosikkituotteesi palveluun.

Olen nyt tilannut kaksi suihkuverhoa ja tämä viimeisinkin on niin että lattian ja verhon väliin jää noin 10-cm, entinen suihkuverho on melkein . Suihkuverhon tanko Ro 120-2cm, - Hemtexiltä löydät kaikki kodintekstiilit. Tervetuloa verkkokauppaamme tai lähimpään myymäläämme. Nyt saatavilla myös normaalia pidempi verho 2cm euron lisähinnalla. Materiaali: 1 polyester Koko: 1x 2cm Värit: Oranssi, harmaa ja lime Sisältää ripustuslenkkiä Huom!


Vertaa ja tilaa Suihkuverhoja netissä osoitteesta ShopAlike. Vallila Interior Oksalla-suihkuverho 1x 2cm. Suihkuverho Ridder Chain 180x2cm tekstiili Ridder ALE.


Suihkuverhotanko Spirella Slim 125-220cm Spirella ALE. Vallilan suihkuverho, johon kuosi on painettu. Oksalla-suihkuverhossa koivun oksa kurottelee kankaan yli.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia