Pesuhuoneen allas

Pesualtaat -tuoteryhmän tuotteet löydät edullisesti Netraudasta. Saatavilla jo 5tuotetta - klikkaa ja tutustu tarjouksiin! Meiltä saat pesualtaat moneen eri käyttöön, kuten WC-tiloihin, kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen, ja moneen eri tyyliin.

Posliiniallas Avista 6-allaskaappiin. Pesualtaat aina edullisesti ja yli 10muuta tuotetta rakentamiseen, sisustukseen ja pihalle. Otsosonin laajasta kylpyhuoneen allas -mallistosta löydät varmasti sopivan altaan kylpyhuoneisiin ja wc-tiloihin. Kaunis allas on katseenvangitsija: kulmikas, pehmeälinjainen, veistoksellinen tai kulhomainen – valinta on sinun. Sveitsiläiseltä Laufenilta löytyy lukuisia . Pesualtaan on oltava sekä käytännöllinen että kylpyhuoneen tyyliin sopiva – siksi mallistossamme on useita vaihtoehtoja.


IDO Glow -pesuallas 4mm, pyöristetty. Pesualtaan paikka määräytyy yleensä vesi- ja viemäriputkien mukaan. Toki niidenkin kulkua voidaan muuttaa, mutta usein allas on helpointa sijoittaa sinne, . Pesualtaat ja paljon muuta tarpeellista rakentamiseen ja remontointiin löydät edullisemmin Talotarvike. Stala Lyria L40-17S allas, tasoon upotettava. Meillä on mahtava vuoden 20Pesualtaat tarjouksessa.


Osta edulliset Pesualtaat verkkokaupasta osoitteesta lightinthebox.

Altaan eteen vapaata tilaa ainakin cm syvä ja cm leveä. Pyörätuolissa olevat tarvitsevat altaan alle vähintäin cm korkean ja vm leveän, vapaan tilan. Valumarmoriset ja teräksiset uppoaltaat kylpyhuone- ja wc-tiloihin.


Melkein käyttämätön pesuhuoneen allaskaappi ja posliininen allastaso. Mukaan voidaan antaa Oraksen hana ja muita . Otsoson Iina pesuallas - Posliiniset malja-altaat - malja-allas - pesuhuoneallas. Veda-kylpyhuonekaappi integroidulla keinomarmorialtaalla. Kompakti alakaappi sopii täydellisesti pieneen kylpyhuoneeseen.


Clever erikoismitta-allas valmistetaan tilauksen mukaan haluttuun leveyteen. Mitat: leveys 600-25mm, tason syvyys 3mm, .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia