Pesuallas teräs

MX-Max MX-upotettava allas MONOreunalla. N4017-63L Neo N4017-63L upotettava allas MONOreunalla. Pesuallas Lokka, 440x310mm, rst, kääntyvällä ritilällä.

Vuonna 19perustettu Vemta Oy on erikoistunut ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä valmistettuihin ohutlevytuotteisiin, joiden kotimaisuusaste on . Pesuallas Franke Näsi 432x3mm rst Franke ALE ENÄÄ. Pesuallas Franke Kiuta Ø 3mm rst korkeakiiltoinen Franke . Pesualtaat ruostumattomasta teräksestä ovat kestäviä ja pitkäikäisiä.

Pesuallas pyöreä ruostumaton teräs 265mm - Art. Oikein mitoitettuna pesuallas toimii ja se täydentää kokonaisuuden – myös ulkonäöllisesti. Pesuallas Camargue Skärgård Rock Musta cm. Pesuallas pyöreä ruostumaton teräs 265mm Syvyys 120mm Ulko ø 265mm, sisä ø 225mm, syvyys 120mm Altaaseen käy viemäriliitos typ E. Tärkeimpinä materiaaleina tuotteissa ovat ruostumaton teräs, Silgranit sekä kivikeramiikka. Altaisiin käytetty ruostumaton teräs on tarkoin valikoitua ja altaat on aina suunniteltu ja . Xylo-tiskiallas suositulla geometrisella muotoilulla, joka sopii useimpiin keittiöihin.


Ruostumaton teräs on hyvän näköistä ja lisäksi se vastustaa naarmuja, iskuja ja kuumuutta. Pesuallas ruostumaton teräs 32xcm Allas ruostumatonta terästä.

Pesuallas ruostumaton teräs, sekä teräksinen pesuallas lasikannella. Mukana ritilä siivousämpärin vedellä täyttöä varten sekä likaveden pois kaatamiseen siivouksen jälkeen. Ruostumaton teräs naarmuuntuu aina käytössä, olipa sitten kyseessä Franken tai kilpailijoiden samasta materiaalista valmistama pesupöytä tai allas. Franke Haahka upotettava pesuallas 342000. Franke Haapana upotettava pesuallas 342020.


Tyylikäs ja moderni allas, ruostumatonta terästä. Tuotteen mukana toimitetaan roskasihtiventtiili, vesilukko sekä . Otsoson teräsaltaat ovat laadukkaita, valmistettu korkealuokkaisesta ruostumattomasta teräksestä ja niillä on vuoden takuu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia