Lattialaatta 30x60

Läpivärjätty laadukas italialainen porcellanato-laatta, käy lattiaan ja seinään. Kaunis satiininhimmeä sementtipintaa muistuttava struktuuri. Pakkauksessa m², myydään täysin paketein.

Italialainen 30xcm lasitettu ja sileäpintainen musta porcellanatolaatta. Lattialaatta Futura Musta Matta x cm. Lattialaatta Futura Kiiltävä Musta x 60. Nimi, Lattialaatta Easyside Harmaa x 60.

Lasitettu tyylikäs italialainen porcellanato-laatta, käy lattiaan ja seinään. Tämän tuloksen kuvausta ei ole saatavilla sivuston robots.

Soft Elite: Vaalean harmaa lattialaatta, rauhallisella kuvioinnilla. Lattialaatta Saturn Grey 30xcm, pakkasenkestävä. Geotech Nero 30x3 eläväinen italialainen musta lattialaatta sisälle ja ulkotiloihin, heti varastossa. Karhea, kivimäinen lattialaatta sisä- ja ulkotiloihin.


Laattamaailma - Upofloor Magma Black lattialaatta 30xcm. Pakkasenkestävä, mattalasitteinen porcellanato-laatta. Koot x ja x cm on rektifioitu. Keraaminen kuivapuristettu lattialaatta Cedir Koncept vaikuttaa lastulevystä tehdyltä, mutta materiaali on kestävämpi ja helppohoitoisempi kuin oikea lastulevy.


Laattojen kulutuskestävyysluokka on mikä tarkoittaa, että . Myyn LATTIALAATTA 30X6 osasto Rakennus- ja viimeistelyaineet, Rakentaminen, ilmoitus 25417390.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia