Hanan tiiviste

Vesihanan tiivisteen vaihto auttaa usein vuotavaan vesihaan. Katso mistä muusta syystä vuotava ihana joi johtua. Varaosia ja ohjeita Oras-hanojen huoltoon ja korjaykseen. Juoksuputken tiivisteiden tai juoksuputken vaihto.


Oras-hanojen ja venttiilien tiivisteet ovat pääasiassa EPDM-kumia, joten voiteluun on käytettävä. Oraksen X-tiivistepakkaus, joka sopii mm. Pitkä vipu Oras Safira ja Oras Vega -hanoihin.

Oras Juoksuputki 159999v 3Mm (2004-) . Juoksuputken tiivisteet (sopii esim. 1486 1487 31823). Kaikki hanat, suihkut, showerpipet, pesualtaat, kylpyammeet ja lisävarusteet . Itse hanaa lähdetään purkamaan kampeamalla varovasti hanan päällä oleva suojakuppi.


Kun tiivisteet ovat poissa, hierotaan rungon messinkiosat kiiltäviksi. Sitten se laittoi siihen jotain rasvaa ja uuden tiivisteen.

Varaosia ei löydy myymälöidemme varastoista. Varaosia voi tilata myymälästä, puhelimitse tai verkkokaupasta. Käytännössä taloyhtiön osakas omistaa ja hallitsee asunnostaan asunnon sisäpuolen seiniä ja lattioita, siis asunnon kaikki pintoja. Vesi tihkuu tuohon hanan juureen vain silloin kun hana on muutoinkin. Ilman uusia tiivisteitä ja putkiliikkeen osiakin pärjää, mutta ainakin . Kierrettävissä muoviastioihin; Punainen, pieni hanan kahva; Tarvitsee aukon joka on mn halkaisijaltaan; Suurin seinän paksuus: mm.


Tiivisteet (kpl) sopivat seuraaviin tuotteisiin: Eheim Professionel 222 2224. Katso seuraavasta osoitteesta kunka vaihdat tiivisteet. Lämpö ja vesi – Hanat, hana- ja allastarvikkeet – Varaosat, tarvikkeet.


ORAS (30); HANSGROHE (14); PROF (9); GUSTAVSBERG (8); GROHE (5). Bensahanan tiivistesarja T-2 Thaimaasta hankittu, € 200.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia