Automaattinen sekoittaja

Stirio automaattinen sekoittaja - Helppokäyttöinen Stirio sekoittaja sekoittaa puolestasi keitot, kastikkeet ja puurot, jolloin sinä voit keskittyä muihin . Stirr automaattinen sekoittaja B-38- Stirr B-38on kätevä apu ruoanlaittoon. Säästä aikaa ja vaivaa ja annna Stirr sekoittajan sekoittaa keitot ja kastikkeet .

Onko mitään tylsempää kuin seisoa hellan ääressä kastikkeita ja keittoja sekoittamassa? Tuntuuko siltä että kokatessa ei enää kädet riitä hoitamaan kaikkia töitä? Ei hätää - Stirr hoitaa sekoittamisen puolestasi ja vapauttaa kädet muihin puuhiin.


Vuoden 20Red Dot muotoilupalkinnon saanut patterikäyttöinen sekoitinlaite.

Sekoittaa pyörintäliikeellä keitot, kastikkeet ja vanukkaat ilman käsityötä ja . Lainaus: Alkuperäinen kirjoittaja Savuporo. Nämä kyllä nauratti Gigantin mainoksessa: Stirio automaattinen sekoittaja - Keittivlineet - Gigantti. Automaattisesti kääntyvä Stirr sekoittaa vaivatta kastikkeet, keitot ja kiisselit.


Se vapauttaa makuja ja estää ruokaa tarttumasta kattilan pohjaan. Voit säätää Stirio sekoittajan korkeutta ja leveyttä niin, että se sopii kaiken kokoisiin kattiloihin. Automaattinen Stirio sekoittaja toimii akulla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia