Wc remontti pienellä budjetilla

Blogini lukija Terhi oli innostunut blogini inspiroimana aloittamaan pienen wc:n uudistusremontin. Pienelläkin budjetilla voi tehdä huikean . Betonilattia maalattiin beigeksi ja tuo maalipurkki olikin remontin ylivoimaisesti suurin menoerä.

Pönttö oli edellisten asukkaiden maalailujen ja meidän remontin jäljiltä aivan. Onpas saatu viihtyisäksi pienillä ainekseilla, tykkään! Poikaystävä muuten tuolta huutelee, että budjetti olikin reilu 1euroa, . Sisustusideoita ja sisustuskuvia aiheesta WC-remontti.

StyleRoomista löydät tuhannet inspiroivat kodit ja kuvat. Vaikka keittiöremontti oli meille ensimmäinen, asettuivat niin lattialaminaatti, kaapistot, tasot, kuin vetimetkin hienosti paikoilleen. Wc:n värimaailma on melkolailla mustavalkoinen, ja remontin toteutimme pienellä budjetilla. Olen kyllä todella tyytyväinen lopputulokseen, . Budjettiin mahtuu myös WC-istuimen vaihto seinämalliksi. Pienen remontin voi tehdä vaihtamalla itse välitilan levyt ja työtason laminaatit, . Laatat on löydetty rautakaupan poistolavalta parilla kympillä.


Kylpyhuoneen kunnostus on yksi kodin kalleimmista remonteista. Saniteettitiloja on kuitenkin mahdollista stailata myös pienellä budjetilla, .

Mitä tämä pienen budjetin remontti sitten maksoi?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia