Wc kulmakaappi

Kylpyhuonekalusteet, peilit, kylpyhuonevalaisimet ja kosteantilan ovet, nämä ja paljon muuta saat Bauhausista ja edulliseen hintaan! VälimuistissaWC-istuimen taakse rakennettiin kulmakaappi, johon mahtuu uskomattoman paljon tavaraa!

SILVERÅN kulmakaappi, vaaleanruskea Leveys: cm Syvyys: cm Korkeus: 183. Sopii yhteen malliston muiden allaskaappien kanssa.

Pesutilat: Sauna, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilikaappi, . Oraksen hana, allas, allaskaappi, peilikaappi ja korkea kaappi. Sveitsiläisen Laufenin altaat ja wc-istuimet ovat paitsi muotoilultaan omaa luokkaansa, myös pitkäikäisiä ja helppohoitoisia. Aikuisten uusi ja täysin käyttämätön WC-istuimen koroke. Asetetaan vaan pöntön päälle - ei vaikeaa asennusta, voidaan laittaa jopa . Wc-istuin, käsienpesuallas, allas- ja peilikaappi ja kulmakaappi.


Lattia ja seinät laatoittu, lattialämmitys. WC-istuimen pesutilaan, erota se särmillä tai. Samoin veden leviäminen lattialla koko lattian alueelle (seinä, kulma, kaappi, allas, kynnys).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia