Takuuremontit

VälimuistissaSamankaltaisiaYhteystiedot. Tarvitsetko luotettavan ja laadukkaan toteuttajan kotisi kunnostamiseen? Haluatko tekijän, joka antaa takuun ja vastaa töistään vielä vuosienkin .

Takuuremontti on asiakasomistajajien avaimet käteen – remontti, jolla toteutat helposti ja laadukkaasti kaikki kotisi remontit Päijät- ja . Remister Takuuremontit yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti. Keittiö-, kylpyhuone-, sauna- ja sisustusremontteja Keski-Suomessa vankalla kokemuksella. Muistathan ilmoittaa meille S-Etukorttisi numeron tilausta tehdessäsi); TAKUUREMONTTI on helppo avaimet käteen -remontti missä on HINTATAKUU, .

Työnjohtaja, Takuuremontit, Lahti ja Päijät-Häme 0912jonne. Timo Tuominen Työnjohtaja, Takuuremontit . Yritys: Keski-Suomen Takuuremontit Oy, Jyväskylä, Y-tunnus: 0755500- Katso yhteystiedot, taloustiedot, protestit sekä uutiset maksutta Taloussanomien . Etsitkö yrityksen Remister Takuuremontit tarkempia tietoja. Yritys toimii Remontointi -toimialalla.


Yli 70toteutettua remonttiunelmaa jo vuodesta 1989! Remister Takuuremontit on Keski-Suomen johtava keittiö-, kylpyhuone-, sauna- ja sisäremonttien tekijä .

Virallinen nimi: Keski-Suomen Takuuremontit OyYTJ. Toimiala: Muu rauta- ja rakennusalan vähittäiskauppa (TOL: 47529) YTJ. Toiminimi: Keski-Suomen Takuuremontit Oy; Y-tunnus: 0755500-9; Toimitusjohtaja: Asmundela Lasse Valtteri; Kieli: Suomi; Päätoimiala: Muu rauta- . Puhelin: 0207639100; Käyntiosoite: Vasarakatu 4032 Jyväskylä; Y-tunnus: 0755500-9; www-osoite: . Ammattitaitoista ja luotettavaa remontointi ja rakennuspalvelua , takuutyönä. Paljon isältä saanut oppia ja joissakin asioissa olen jo vähän edelläkin.


Keski-Suomen Takuuremontit Oy on osakeyhtiö, jonka toimiala on muu rauta- ja rakennusalan vähittäiskauppa ja kotipaikka Jyväskylä. Tässäpäs lähes reaaliajassa kokemuksia kerrostaloon teetettävästä kylppäriremontista. Kutsuimme Oulun Takuuremontit Oy:n tekemään.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia