Kylpyhuoneen peilivalaisin

Seinä- ja peilivalaisimet kylpyhuoneeseen. Peilin reunoille asennetut loisteputkivalaisimet antavat tasaisen valon ja valonsävy voidaan valita sopivalla . Oikea ja mieleinen valaisin kylpyhuoneeseen tekee merkittävän eron tunnelmaan ja viihtyvyyteen.

Kylpyhuoneen tunnelman luovat laadukkaat kylpyhuonevalaisimet. Kylpyhuoneen valaistus ja saunan valaistus kuntoon K-raudasta! Remontoitko saunaa tai kylpyhuoneen tiloja ja etsit laadukasta ja etsit laadukasta valaistusta tiloihin? LED-kylpyhuonevalaisimet ovat laadukkaita .

Tai onko suunnitelmissasi uudistaa koko valaistus kylpyhuoneessasi persoonallisempaan tyyliin? LED-peilivalaisin Aneta Lucca IP250x380xmm kromi . Kylpyhuone jaetaan eri vyöhykkeisiin sen mukaan, kuinka alttiina kosteudelle alue on. Valaisimen IP-numero määrittää sen, kuinka lähelle vesipistettä . Isoon kylpyhuoneeseen tarvitaan vähintään yleisvalaisin ja peilivalaisin.


Jos huoneessa on vain kattovalaisin, voidaan peilin sivuille tai päälle . Kylpyhuoneen ohella käyttökohteita esim. Kiinteästi asennettava seinävalaisin, soveltuu hyvin peilivalaisimeksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia