Ikea jenkkisängyt

Hyvän sängyn ansiosta jokainen päivä alkaa ja päättyy mukavissa merkeissä. Tutustu laajaan sänkyvalikoimaamme – saat saman tien mukaasi parisängyt runkoineen, patjoineen ja peittoineen. VälimuistissaSamankaltaisiaKäytämme evästeitä, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin.

Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun . Muhkeat jenkkisängyt koostuvat rungollisesta joustinsängystä, välipatjasta, sijauspatjasta sekä jalkasarjasta. Testipatjat olivat kaikki senttiä leveitä, paitsi jenkkisängyt 1cm. Joustinpatjoista testissä olivat mukana Wonderland Symfoni (6€) .

Valitsimme sängyiksi siis lopulta Ikean luonnonmateriaaleista tehdyt Sultan-runkopatjat. Toiveemme erosivat hieman toisistaan, joten . Tuolta voi lukea ajatuksia yleisesti IKEA:n latex hässäköistä. Jyskistä, Suomisoffasta tai Ikeasta joku jenkkisänky.


Ollaan testailtu nyt Ikean ja Askon sekä Vepsäläiseltä edullisempien sänkyjen patjoja. Hästensin hinta on kyllä suhteellisen korkea, mutta ei sen korkeampi kuin esimerkiksi Bodyformit, jenkkisängyt ja vastaavat 'räätälöitävissä' .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Hirsisaunan lattia

Pesuhuoneen katon höyrynsulku