Aikuisten muovinen kylpyamme

Mutta olisiko joku aikuisille tarkoitettu muovinen amme olemassa? Enkä ole kovin pitkä ihminen joten ei tarttis . Te joilla pieni kylppäri ja olette kylvettäneet vauvan aikuisten.

Koti › Sauna- ja kylpyhuonetuotteet › Muut saunatuotteetVälimuistissa1900 € - ‎varastossaHuippusuosittu ja kätevä muovinen kylpyamme! Nykyisestäkin asunnostamme oli revitty kylpyamme pois kun joku pölvästi oli väen. Kiinan ihmeisiin kuuluun kokoontaitettava ja siirreltävä muoviamme.


Mistä löydän kylpyhuoneeseen aikuisten kokoisen muovisen kylpyammeen ja millä hinnalla?

Nyt käytössä muovinen melko iso amme, jonne . Hieman isommalle lapselle, joka on kuitenkin vielä liian pieni suureen aikuisten ammeeseen. Tietysti tulppa helppoon tyhjennykseen. Mistä saa muovisia kylpyammeita Suomesta ( siis aikuisten kokoa) Etola ei niitä kuulemma enää myy. Eikö olisikin kiva helliä joskus itseään kylvyssä, joko poreilla tai ilman?


Paikalleen asennettava perinteinen amme vie kuitenkin paljon tilaa, . Silloin tällöin olisi ihan mukava hemmotella itseään ihanalla kylvyllä. Pesuhuone on kuitenkin niin pieni, ettei normaali amme tule kysymykseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia