Kylpytuki ammeeseen

Käytännöllinen ja ergonomisesti muotoiltu kylpytuki, jonka avulla lapsi on helpompi tutustuttaa kylpyammeeseen. Kylpytuki sijoitetaan ammeeseen, ja se tukee . Kylpytuki laitetaan ammeeseen ja vauva laitetaan tuen päälle löhöilemään.

Helpottaa tosi paljon pienten vauvojen kylvetystä kun vauva . Te joilla pieni kylppäri ja olette kylvettäneet vauvan aikuisten. Lapsille › Lastentarvikkeet › Lasten kylpyhuonetuotteetVälimuistissaSamankaltaisia Arvio: - ‎Arvostellut TiukuliinuORTHEX Amme L tulpalla valkoinen. Meillä on tällainen Prima baby -kylpytuki ja se käy mihin tahansa ammeeseen, johon vaan mittojensa puolesta mahtuu sisään :) Sen pohjassa .

Todella siistissä kunnossa oleva vauvan amme ja kylpytuki. Ammeessa on tulppa, mikä auttaa veden tyhjennyksessä. Kylpytuen ansiosta vauva voi köllötellä . Stokke Flexi Bath kylpytuki tekee Stokke Flexi Bath ammeessa vietetyistä kylpyhetkistä turvallisia ja miellyttäviä vastasyntyneille lapsille.


Pelkässä ammeessa kylvettäminen saattaa pian jäädä historiaan, sillä yhä useammat perheet hankkivat ammeeseen myös kylpytuen - siis minkä? Myydään Nalle Puh kylpytuki vauvan kylvettämisen avuksi. Pohjassa imukuppi ja voidaan ripustaa seinälle, silloin kun ei käytössä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia