Kalkinpoisto wc pöntöstä

Millä ilveellä saa wc-pöntön puhtaaksi. Pinttynyt wc-istuin on joskus lähes mahdoton puhdistettava. WC Puhdistus ja WC pönttö tulee siivota myös viikkosiivouksen yhteydessä.

Lapsukaiseni muuttaessa vuokrakämppäänsä, jossa tosi musta wc-pönttö, sain sen valkenemaan Domestoksella. Netti on täynnä kikkoja tosi pinttyneen vessan pöntön puhdistamiseen, mutta mikä keino toimii käytännössä ja on edullinen? Putsasin tässä kahvinkeittimen ja vedenkeittimen kalkin poisto aineella. WC-pönttöön ja annatte olla vaikkapa yön .

Millä vessanpöntön pohjasta pinttynyt lika pois? Etusivu › Keskustelu › Aihe vapaa › Mitäs nyt? Eli etikaa iso annos yöksi pönttöön ja sit aamulla pesu. Veski olisi nyt uudistettu WC-pönttöä lukuunottamatta.


Ajattelin uusiokäyttää vanhan IDO:n pöntön. Vesirajassa on likarantu tai kerrostuma, joka . Siellä on mustaa saostumaa vai mitä lie kalkki- kerrostumaa. Inhottavan mustan näköinen se pohja vaikka millä aineella sitä pesen.


WC-pytyn saostumiin suositellaan happamia puhdistusaineita.

Konetiskiaine poistaa kalkin tehokkaasti pöntöstä. Kokeile WC-pöntön pesuun astianpesukoneen . Pakko saada se puhtaaksi, vai pitääkö hankkia uusi. Siinä on paskaa, mutta myös kalkkikertymiä. Mä olen yrittänyt saada pöntöstä kalkkikerrosta pois, mutta vielä en ole.


Nestemäinen kalkinpoistoaine, jota esim kahvinkeittimiin laitetaan . Osa lähti irti mutta pönttöön jäi harmaita viiruja. Sitä on siis ihan kalkinpoistoon tarkoitettua,jota epäilen pöntössäsi olevan,ei virtsakiviä. Tunnetusti Coca-Cola ja muut kolajuomat ovat vaaraksi hampaille. Kaikenlaiset hapot ja lisäaineet tuhoavat hitaasti mutta varmasti hampaita. Mieto yleispuhdistusaine korvaa myös WV-pöntön pesuun tarkoitetun puhdistusaineen.


Vessan lavuaari puhdistuu hyvin myös tavallisella . Kokeile WC-pöntön pesuun astianpesukoneen pesuainetablettia ja kannullista kiehuvaa. Kalkinpoisto laatoista ja saumoista maissipuurolla. Wc pöntön siivouksen voi kätevästi hoitaa ukon hammasharjalla, motivaation saa pettämisestä ja venyneistä ryyppyreissuista.


Toiseksi vuotava wc pitää ääntä ja valuva vesi jättää jälkeensä kalkki- ja. WC:n huuhtelu ei toimi tai joudut huuhtelemaan monta kertaa että .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia