Saumaton pesuhuoneen lattia

Lattian vesitiiveys ja kunto ovat tärkeitä siksi, että lähes kaikki kylpyhuoneessa. Lattia tehtiin samalla tavalla kuin pesuhuoneen lattiakin eli lattiatasoite levitettiin kahteen kertaan muutaman millin vahvuisena kerroksena. Lisäksi kylpyhuoneen lattia- tai seinäpinta on täysin saumaton ja vettä, likaa tai rasvaa imemätön.

Kysy rohkeasti lisää, vastaamme kaikkiin kysymyksiinne . Lattiaan akryylibetoni, elämysbetoni tai mikrosementti. Se miksi lattia ei kestänyt johtui liian paksusta pintalakanmäärästä. Akryylibetonilla saadaan täysin saumaton, yhtenäinen lattiapinta.

Massalattia on nopea ja kestävä ratkaisu uusittaessa asunnon kosteantilan. Valittiin meille väriksi valkoinen, niin lattiaan kuin kattoon, koska tila on pieni. After Saumaton, puhdas, ihanan tuntuinen pinta jonka kanssa ei . Kylpyhuoneen ja saunan lattian mikrosmentointi.


Mikrosementin sävynä blanco lattiassa sekä seinissä. Mikrosementin ehdottomana etuna saumattomuus. Lattia ei ole vitivalkoinen, vaan pinta muistuttaa mielestäni vähän. Kaikki lika ja tahrat eivät siis näy lattiasta, kun siinä on hieman.


Sopii mielestäni mainiosti kellariimme ja sen pesuhuoneeseen :).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia