Pientä pintaremonttia

Tällä kertaa Pientä pintaremonttia -ohjelmassa suunnataan Porvooseen, jossa sijaitsee toimivalla pohjaratkaisulla varustettu, pientä päivitystä . Elsan koti Vantaalla olisi myytävänä, mutta sitä ennen asunto kaipaisi sisustussuunnittel. MTV3:n lifestyle-ohjelma Pientä pintaremonttia stailaa suomalaisia koteja myyntikuntoon omistajien määrittelemän.

Ohjelma todistaa, että stailauksella ei ole mitään merkitystä. Elsan koti Vantaalla olisi myytävänä, mutta sitä ennen . Meil oli veljen kans pienenä huoneiden ovissa sinitarralla kiinni pelleaakkosilla omat nimet :'D. Mitä maksaa toteuttaa pientä pintaremonttia?

Toteutat sitten pientä tai suurta pintaremonttia, selvität hinnan remontillesi ilmaiseksi Urakkamaailmassa. Kun pientä pintaremonttia ohjelmassa se stailattiin ja nyt alkuperäiskunnossa olevasta muutettiin pois? Hauska ollut seurata pientä pintaremonttia sarjaa, kun selvästi huomaa siinäkin että asuntojen kauppa tökkii oikein kunnolla kun vertaa vielä . Paljonko asunnon hinnasta on pelkkää ilmaa ja näinkö helppoa on pienen pintaremontin teko oikeassa elämässä. Pientä pintaremonttia on vuoden 20alkaen esitetty suomalainen sisustusohjelma.


Ohjelmaa tuotti vuosina 2006–20Nordisk Film TV ja vuosina . Decoartin tauluja pientä pintaremonttia -ohjelmassa. Pientä pintaremonttia vai koko asunto uusiksi - mihin kuntoon asunto kannattaa stailata ennen myymistä? Mtv esitti eilen Pientä pintaremonttia -ohjelmassa kaksion remontin Lumikintie 5:ssä.

Ohjelma oli ihan kivaa katsottavaa, se on vielä katsottavissa maikkarin . Belle Artin hartsipinnotteita käytettiin Pientä Pintaremonttia jaksossa (Raikkautta Riihimäelle). Pientä pintaremonttia lastenhuoneessa, osa 2. Priimaa tuppaa tulemaan ja vaatimattomuus on paras hyveeni. Ennen pidin paljonkin Pientä pintaremonttia-ohjelmasta. Katson sitä nykyäänkin mutta on alkanut ärsyttään suunnittelijoiden nyrpeät naamat .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia