Laattaleevi

Laatta Leevi on sisustamisen ja remontoinnin erikoisliike. Palvelemme rakentajia ja remontoijia vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Laatta Leevi on jyväskyläläinen sisustamisen ja remontoinnin.

Etsitkö yrityksen Laatta Leevi Oy tarkempia tietoja. Yritys toimii Rakennusmateriaalit -toimialalla. Laatta Leevi Oy yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.


Tuoteryhmät myynnissä: Laatoitustuotteet.

Virallinen nimi: Jyväskylän Laatta Leevi OyYTJ. Toimiala: Rauta- ja rakennustarvikkeiden yleisvähittäiskauppa (TOL: 47521) YTJ. Toiminimi: Jyväskylän Laatta Leevi Oy; Y-tunnus: 1018405-0; Toimitusjohtaja: Seppänen Lasse Kalevi; Kieli: Suomi; Päätoimiala: Rauta- ja .

Olemme jatkuvasti ajanhermolla ja tiedämme mitä laatoittamisen maailmassa tapahtuu. Toinen, ja viimeinen viikonloppu Oulussa. Oli taas hauskaa, tällä kertaa päästiin jopa hotellista ulos.


Yritykselle JYVÄSKYLÄN LAATTA LEEVI OY löytyy seuraavat tiedot: : yhteystiedot, taloustiedot, toiminimi, y-tunnus, käyntiosoite, postiosoite, puhelin, . Kokkolan Laatta Leevi kaupungissa Kokkola, arvosteluja aidoilta ihmisiltä. Yelp on hauska ja helppo tapa löytää, suositella ja jutella siitä, mikä on mahtavaa ja . Yritys Kokkolan Laatta Leevi paikkakunnalla Tehtaankatu puhelinnumeron: +3586831060 osoitteen ja interaktiivisen kaupunginkartan kanssa. Lattia: Kährs mattalakattu tammi Portofino, 2-sauvainen, Laatta-Leevi – Kalusteet: vuode Muurame Classic, patjat Jensen, Vepsäläinen – Yöpöydät: Muuramen .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia